Συνεχίζεται το Loutraki Festival με πλούσιες παραστάσεις όλη την εβδομάδα!

0


Δυναμικά συνεχίζει το πρόγραμμα του το Φεστιβάλ Λουτρακίου με αξιόλογες παραστάσεις καθημερινά από σήμερα έως και το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016.
Τα Tuesdays Sunsets φιλοξενούν σήμερα Τρίτη τα Σκληρά Καρύδια στην πλατεία Αχίλλειον, την Τετάρτη στο Παραλιακό Πάρκο πραγματοποιείται το 2ο Φεστιβάλ Ροκ μουσικής, την Πέμπτη η παρουσίαση του βιβλίου «ο πιο γλυκός ύπνος» του Γιάννη Πέτρου στη Νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη, την Παρασκευή το Beach Party με τους Swinging Cats στο Ypanema και το Σάββατο η Θεατρική παράσταση Άνθρωποι και Ποντίκια στο Πάρκο Δεξαμενής!
Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 9μ.μ.
Δημοσίευση: Αυγούστου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνεχίζεται το Loutraki Festival με πλούσιες παραστάσεις όλη την εβδομάδα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator