H απίστευτη δημοφιλία του Γιάννη Στουρνάρα εφιάλτης για τους καραμανλικούς

0



Πόσο άδικο είναι για τους Ελληνες φορολογούμενους να πληρώνουν μέσω της ΔΕΗ τους χιλιάδες υπαλλήλους της ΕΡΤ

H απίστευτη δημοφιλία του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα (χαρακτηριστική η δημοσκόπηση που παρουσίασε το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”), σήμανε συναγερμό σε Κουμουνδούρου, Πειραιώς και Ραφήνα. Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής διαπιστώνει πως ο Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος κατέκρινε την φαύλη διακυβέρνηση Καραμανλή-Πάκη, η οποία εκτίναξε το χρέος και απογείωσε τις προσλήψεις στο Δημόσιο, αποτελεί πλέον ένα υπολογίσιμο αντίπαλο για τους διακινητές του σεναρίου Καραμανλής, ο από μηχανής Θεός.

Από τον Ian Ford

Κι αυτό γιατί ακόμη και οι φανατικοί κρατιστές διαπιστώνουν πλέον το καταστροφικό τίμημα που πληρώνουν οι Ελληνες φορολογούμενοι 7 χρόνια τώρα για να παραμένουν σε λειτουργία δημόσιοι οργανισμοί οι υπάλληλοι των οποίων δεν έχουν απογραφεί, δεν έχουν αξιολογηθεί και σε πολλές περιπτώσεις πρόκειται για οργανισμούς φαντάσματα. Ακόμη και οι πιο φανατικοί κρατιστές διαπιστώνουν πως άδικο είναι για τους Ελληνες φορολογούμενους να πληρώνουν μέσω της ΔΕΗ τους χιλιάδες υπαλλήλους της χαζοΕΡΤ αλλά και όσους διορίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε διάφορα πόστα στην προσπάθειά του να ελέγξει το κράτος. 500.000 νέοι Ελληνες με εξαιρετικές σπουδές εγκατέλειψαν την Ελλάδα για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό την στιγμή που το κράτος του πληρώνει το κηφηναριό της ΕΡΤ και επιδοκιμάζει τις καταλήψεις στα Πανεπιστήμια επειδή και ο πρωθυπουργός ως μαθητής υπήρξε καταληψίας και συνδικαλιστής του 15μελούς.

Ακόμη και οι πιο γκάου κρατιστές καλούνται να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε ο Τσίπρας, τους εξωπραγματικούς φορολογικούς συντελεστές, ενώ πλησιάζει και η μεγάλη σφαγή στα “μπλοκάκια”.

Οσο γκάου και να είναι ένας ψηφοφόρος δεν μπορεί να μην διαπιστώσει ότι ένα παντρεμένο ζευγάρι όπου εκείνος είναι δάσκαλος και εκείνη δασκάλα είναι η αποθέωση του κηφηναριού στην Ελλάδα. Εργάζονται σχεδόν 6 μήνες και πληρώνονται για 13! Αυτό είναι το ελληνικό δημόσιο.

Ε, λοιπόν ακόμη και οι πιο νοσηροί κρατιστές αντιλαμβάνονται ότι ένα τέτοιο κράτος δεν πρόκειται να πάει πολύ μακριά και πως πλησιάζει η στιγμή που ο άνθρωπος ο οποίος έκλεισε την χαζοΕΡΤ θα δικαιωθεί για εκείνη την επιλογή του.

Ανθρωποι αποφασισμένοι μεταρρυθμιστές σαν τον Γιάννη Στουρνάρα μπορούν να σώσουν την πατρίδα και την παρτίδα.

Διαφορετικά το νέο κύμα προσφύγων που εξαπολύει ο Ερντογάν θα είναι η οριστική ταφόπλακα σ΄αυτό εδώ το χυδαίο και διεφθαρμένο πελατειακό κράτος που φαντασιώνεται την σωτηρία δια μέσω της επιστροφής του Καραμανλή.

Η συνάντηση Πάκη-Στουρνάρα δεν είναι τίποτε άλλο παρά στιγμιότυπο από την σύγκρουση που έρχεται ανάμεσα στο πελατειακό κράτος, αρχιερέας του οποίου είναι ο Πάκης και στον Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι η διάσωση της Ελλάδας περνάει μέσα από μια μεταρρυθμιστική επανάσταση.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "H απίστευτη δημοφιλία του Γιάννη Στουρνάρα εφιάλτης για τους καραμανλικούς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator