Η λερωμένη φανέλα του καραμανλισμού

0



Είναι η πρώτη φορά που ένα μνημόνιο θα μακελέψει τόσο άγρια ανθρώπινες ζωές και οικογένειες

Υπέστη άγριο bullying o διευθυντής του Liberal.gr Θανάσης Μαυρίδης, όταν ανήρτησε άρθρο για τον ενωτικό ρόλο του σε μόνιμη χειμερία νάρκη ευρισκόμενου Κώστα Καραμανλή ή Σπαλομπριζόλα όπως τον αποκαλεί ο Θάνος Τζήμερος. Ακόμη και η εκρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Λίνα Παπαδάκη βγήκε από τα ρούχα της και με άρθρο της στον ίδιο ιστότοπο αναρωτιέται

-Δεν ξέρω αν έχει χρόνο να επανασυνδεθεί με τον λαό που ξέχασε ο Κώστας Καραμανλής. Σε κάθε περίπτωση, μια καλή αρχή θα ήταν να πιάσει το νήμα από εκεί που το άφησε. Να μας εξηγήσει τι τον οδήγησε να κάνει 850.000 προσλήψεις, να δανειστεί 120 δισ. και να φύγει νύχτα.

Από τον Ian Ford

Eτσι έχουν τα πράγματα. Ο Μέγας Βουβός της Ραφήνας υπάρχει όλο αυτό το διάστημα μέσα από τις ίντριγκές του με πιο χαρακτηριστική την επιβολή του Πάκη στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Ο Πάκης ο οποίος υπήρξε η πολεμική μηχανή των διορισμών στο Δημόσιο επί Καραμανλή όσο βρισκόταν στην κυβέρνηση ο Σαμαράς έγραφε πύρινα άρθρα για την αντισυνταγματικότητα των μνημονίων. Ο Πάκης δεν χάνει την ευκαιρία να υπερπασπιστεί το μνημόνιο Τσίπρα αλλά και τις επιλογές της κυβέρνησης επειδή ως τώρα και οι πολίτες εκτός από τον Καραμανλή βρισκόντουσαν σε χειμερία νάρκη. Τόσο στον Τσίπρα όσο και στον Πάκη διαφεύγει το γεγονός ότι για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΦΟΛΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ.

Είναι η πρώτη φορά που θα κληθούν να πληρώσουν τα κερατιάτικα της τραγικής διαπραγμάτευσης του ΣΥΡΙΖΑ. Eίναι η πρώτη φορά που θα χάσουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμούς, είναι η πρώτη φορά που τα “μπλοκάκια” θα πληρώσουν εξωπραγματικό φόρο. Είναι η πρώτη φορά που το 90% του εισοδήματος των φορολογουμένων πηγαίνει στον μεγάλο νταβατζή, το αδηφάγο κράτος. Είναι η πρώτη φορά που θα πληρώσουμε τόσο ακριβά τον ΕΝΦΙΑ. Είναι η πρώτη φορά που θα κοπεί το ρεύμα σε χιλιάδες νοικοκυριά ενώ στο μεταξύ οι κηφήνες υπάλληλοι της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή εξακολουθούν να πληρώνονται βρέξει χιονίσει, είναι η πρώτη φορά που η απόλυτη φτώχια θα διαλύσει οικογένειες και θα βάλει φωτιά στην κοινωνία.

Είναι η πρώτη φορά που μήνα Αύγουστο είναι σχεδόν γεμάτη η Αθήνα αν εξαιρέσεις τους κηφήνες δημοσίους υπαλλήλους που πήραν τις άδειές τους και κάποιες χιλιάδες βολεμένους του συστήματος.

Είναι η πρώτη φορά που ένα μνημόνιο θα μακελέψει τόσο άγρια ανθρώπινες ζωές και οικογένειες. Κι αυτό το μνημόνιο στηρίζουν ο Καραμανλής και ο Πάκης μέσα από την απλόχερη στήριξή τους στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Κι ενώ Καραμανλής και Πάκης βάζουν πλάτη για την μεγαλύτερη λεηλασία της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών από το ίδιο τους το κράτος κάποια παπαγαλάκια εξακολουθούν να ρίχνουν νερό στο μύλο του Καραμανλή και του καραμανλισμού.

Να υποθέσουμε μάλιστα ότι ο Καραμανλής και ο Πάκης είναι σύμφωνοι με τον τρόπο (και τα πρόσωπα) που ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκχωρήσει τις τηλεοπτικές άδειες-συχνότητες.

Αυτό που διαφεύγει στον Καραμανλή που έχει πλέον λερώσει την φανέλα του Καραμανλισμού αλλά και στον Πάκη είναι ότι στην συνείδηση του κόσμου έχουν ταυτιστεί με την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και το ξέσπασμα της οργής δεν θα τους αφήσει εκτός κάδρου.

Ο καραμανλισμός θα ξεψυχήσει μαζί με την πιο “νταβατζίδικη” κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος…
Δημοσίευση: Αυγούστου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η λερωμένη φανέλα του καραμανλισμού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator