Η απόφαση του δικαστηρίου για το Noor1 - Ισόβια σε πέντε κατηγορούμενους

0



Την ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του Πειραιά σε 5 από τους 13 κατηγορουμένους του ναρκόπλοιου Noor1, το οποίο μετέφερε 2 τόνους κοκαΐνη από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με προορισμό την Ευρώπη και ενδιάμεση στάση την Ελλάδα.

Οι δικαστές, ακολούθησαν την εισαγγελική πρόταση στην επιβολή των ποινών, «μοιράζοντας» ισόβια σε 5 κατηγορουμένους και βαριά πρόστιμα, ενώ η εισαγγελέας πριν από λίγο ζήτησε από το δικαστήριο να μην αναστείλει την εκτέλεση της ποινής για κανέναν κατηγορούμενο. Μάλιστα η κ. Τρουπή είπε χαρακτηριστικά ότι ήταν τέτοια η ποσότητα των ναρκωτικών που θα μπορούσε να στείλει στον θάνατο  χιλιάδες νέους..
Αναλυτικά, οι ποινές που επέβαλλε το δικαστήριο έχουν ως εξής:

Μπουρδούβαλης ισόβια κάθειρξη και 9 χρόνια και χρηματικό πρόστιμο 700.000 ευρώ
Γιαννουςάκης: ισόβια και 8 χρόνια και 300.000 ευρώ
Στους 3 Τούρκους, μέλη του πληρώματος, ισόβια κάθειρξη και 8 χρόνια και 200.000 ευρώ
Καρτσώνης: 18 χρόνια και 80.000 ευρώ
Ιρανός μέλος πληρώματος: 16 χρόνια και 60.000 ευρώ
Κοτσώνης: 10 χρόνια
Λάγιος: 10 χρόνια
Κουρούβανης: 8 χρόνια
Φάρος: 8 χρόνια
Σε δύο Τούρκους συνεργάτες 8 χρόνια

iefimerida.gr
Δημοσίευση: Αυγούστου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η απόφαση του δικαστηρίου για το Noor1 - Ισόβια σε πέντε κατηγορούμενους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator