Γέφυρα Ποσειδωνίας: «H λειτουργία των πινακίδων και η συντήρηση είναι αποκλειστική ευθύνη των ΔΗΜΩΝ»

0Μετά από μια δημοσίευση σε blog του νομού μας θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως οι συνάδελφοι που εργάζονται στην γέφυρα Ποσειδωνίας δεν φέρουν καμία ευθύνη για την κακή λειτουργία των πινακίδων ΚΟΡΙΝΘΟΥ και ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ , των οποίων η συντήρηση είναι αποκλειστική ευθύνη των ΔΗΜΩΝ.

Ότι έχει να κάνει με τη δυσλειτουργία του συστήματος δεν αφορά εμάς . Επίσης στα πλαίσια της κακής λειτουργίας , ιδίως της πινακίδας Κορίνθου  ζητήσαμε , με έγγραφο μας , συνάντηση με το δήμαρχο Κορίνθου ,με σκοπό να του εκθέσουμε την σημαντικότητα του προβλήματος , αλλά ποτέ δεν λάβαμε απάντηση . Πάραυτα οι συνάδελφοι κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να ενημερώνουν εγκαίρως το κοινό .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε. Χριστοδούλου

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε.Καρανοπούλου
Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γέφυρα Ποσειδωνίας: «H λειτουργία των πινακίδων και η συντήρηση είναι αποκλειστική ευθύνη των ΔΗΜΩΝ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator