ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ "ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ" Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΒΙΝΤΕΟ

0



«Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο αρχιδιαπλεκόμενος, κομμουνιστής καναλάρχης Φώτης Μπόμπολας κατά την σημερινή εξέτασή του στη βουλή από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

Ομολόγησε πως παίρνει σκανδαλωδώς δανεικά κι αγύριστα από τις τράπεζες. Υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων εις ότι αφορά την εξόφληση αυτών των παρανόμων θαλασσοδανείων.

Κατάπιε την γλώσσα του όταν ερωτήθηκε για την ύπαρξη του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ. Έκανε ότι δεν ξέρει ούτε τον ίδιο του τον αδερφό, που διώκεται για κακουργήματα για μίζες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Και φυσικά τα έριξε στους «πρετεντέρηδες» όταν ρωτήθηκε για τις καταδίκες του mega και του Έθνους για την δυσφήμιση της Χρυσής Αυγής» αναφέρει χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή.



Τοποθέτηση εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής για την άρνηση Ψυχάρη να παραστεί στην επιτροπή


Δημοσίευση: Αυγούστου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ "ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ" Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator