Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ

0Τι έχει να τραβήξει το κακόμοιρο το κορίτσι σε μια χώρα απατεώνων, δεξιών και αριστερών! Αυτά τα μπουμπούκια την έκαναν ήδη αφίσα. Σαν να ανήκε στην τοπική της ΝΔ. Χωρίς να την ρωτήσουν, φυσικά! Κι επειδή φαντάζονται ότι θα έχει μεγάλη διάδοση η... αριστεία τους, έβαλαν τηλέφωνα και διευθύνσεις μη τυχόν θέλει κανείς να τους συγχαρεί για την έμπνευση και δεν τους βρίσκει. Ας βάζατε τον Κωστάκη βρε καλόπαιδα, που είναι δικός σας και έχει και τόσα χρυσά (κουτάλια).

Θάνος Τζήμερος
Δημοσίευση: Αυγούστου 11, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator