Από τα "πρόβατα που ακολουθούν τον Πνευματικό" θα ζητήσετε ψήφο κύριε Νανόπουλε;;;

0Απαράδεκτη δήλωση-απάντηση του επικεφαλής της μειοψηφίας Βασίλη Νανόπουλου στο Δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό μετά τις δηλώσεις που έκανε εδώ:

Σύμφωνα με το korinthostv.gr ο κ. Νανόπουλος δήλωσε: "Το 2019 οι Κορίνθιοι θα γιορτάσουμε δυο φορές το Πάσχα. Περιμένω τον τσοπάνη και τα πρόβατα που τον ακολουθούν για το δεύτερο Πάσχα."

Το έχουμε ξαναγράψει και το ξαναγράφουμε: Οι σύμβουλοί του-παρατρεχάμενοι θα τον ξανακάψουν._ 
Κρατήστε το.

Δημοσίευση: Αυγούστου 11, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από τα "πρόβατα που ακολουθούν τον Πνευματικό" θα ζητήσετε ψήφο κύριε Νανόπουλε;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator