Τα κοράκια όρμησαν να φάνε την Κορακάκη

0


Του Στρατή Μαζίδη

Ελέω απουσίας αθλητικών επιτυχιών σε Ολυμπιάδα είχαμε χρόνια να δούμε τις γνωστές ελληνικές υπερβολές.

Τα βίντεο από το σπίτι των νικητών, τι λένε οι γείτονες, οι φίλοι τους, τι τρώνε, πότε πάνε τουαλέτα κ.ο.κ. Μέχρι και φωτογραφίες της αλιεύθηκαν από το διαδίκτυο για να περαστεί ως sex symbol.

Από κοντά και οι πολιτικοί μας, οι οποίοι είναι άσχετοι από σημάδι. Μπράβο Αννα, ο ένας, Μας έκανες όλους περήφανους, ο άλλος.

Τα κοράκια, είτε ΜΜΕ, είτε μαϊντανοί, είτε επιπλέοντες στην επιφάνεια, είτε πολιτικοί της επίκυψης και όχι της συγκέντρωσης, της στόχευσης και της επιτυχίας, έτρεξαν να καπηλευθούν ένα μικρό κορίτσι.

Αφήστε το ήσυχο. Μέχρι χθες άλλωστε κανείς δε γνώριζε τόσο αυτή όσο και το αγώνισμά της.

Η επιτυχία της Αννας, είναι επιτυχία της Αννας. Καμίας Ελλάδας. Ένα παιδί που έκανε ότι έκανε μέσα σε παράγκες μαζί με τον πατέρα του.

Τα κοράκια όρμησαν να φάνε την Κορακάκη. Στη θέση τους πάντως θα πρόσεχα με το σημάδι που ξέρει!
Δημοσίευση: Αυγούστου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα κοράκια όρμησαν να φάνε την Κορακάκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator