Δύο βραβεία η Μυθική Πελοπόννησος και το Ε.Μ.Π. παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Άγγελου Παπαγγελόπουλου στο Λονδίνο.

0Η περιφέρεια Πελοποννήσου στα πλαίσια της εξωστρέφειας, της τουριστικής προβολής και της στήριξης της καινοτομίας ανέλαβε μέγας χορηγός της ομάδας σπουδαστών του Ε.Μ.Π. «Προμηθέας» στους ευρωπαϊκούς αγώνες εξοικονόμησης ενέργειας στις μεταφορές «Shell Eco Marathon 2016», που πραγματοποιήθηκαν από 30 Ιουνίου - 3 Ιουλίου στο Λονδίνο. Η προσπάθεια στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία με την κατάληψη της 16ης θέσης μεταξύ 200 και πλέον ομάδων με επίδοση 287 Km/Kwh.

Η ομάδα βραβεύτηκε επίσης με δύο ειδικά βραβεία. α) «Τεχνικής Καινοτομίας» για το ημιαυτόνομο σύστημα πλοήγησης και ελέγχου εξοικονόμησης ενέργειας κατά την οδήγηση του εξ ολοκλήρου ιδιοκατασκευασμένου ηλεκτρικού οχήματός τους και β) «Επικοινωνιακής Στρατηγικής» για την διάδοση της ιδέας του αγώνα μέσω της διαδυκτιακής προσέλκυσης χορηγιών και του συνδυασμού της ταυτόχρονης τουριστικής προβολής της Μυθικής Πελοποννήσου. Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγγελος Παπαγγελόπουλος. Η ομάδα Προμηθέας ήδη παραστάθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο στην Κόρινθο την 11-7-2016 και εκτός ημερησίας διάταξης παρουσίασε την προσπάθειά της και απέσπασε τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη και του Πε. Συ.

Άγγελος Παπαγγελόπουλος 
 Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Δημοσίευση: Αυγούστου 02, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δύο βραβεία η Μυθική Πελοπόννησος και το Ε.Μ.Π. παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Άγγελου Παπαγγελόπουλου στο Λονδίνο."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator