Στην γιορτή της Δημοκρατίας η εορτάζουσα απουσίαζε...

0Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Κατά μία εκδοχή είχε πάει να κυνηγήσει πόκεμον στο Σύνταγμα.
Κατά μία άλλη, αυτοί που είχαν μαζευτεί στο Σύνταγμα δεν κυνηγούσαν πόκεμον αλλά την Δημοκρατία, εκεί που θεάθηκε για τελευταία φορά πριν 6-7 χρόνια.

Άλλοι πάλι λένε πως έφυγε γκασταρμπάϊτερ στην Ευρώπη ψάχνοντας να βρεί δουλειά, αλλά δημοκρατίες δεν χρειάζονται και δεν χωρούν πιά στην "Ένωση", οπότε μάλλον θα την έκανε για την χώρα του Κιμ.
Το πιό σωστό μάλλον όμως, είναι πως πέθανε.
Τώρα, αν πέθανε πέθανε, ή αν την έχουν βάλει στην κατάψυξη μαζί με τον Γουώλτ περιμένοντας την επιστήμη να προχωρήσει και τον έλληνα να ξυπνήσει για να ξαναζωντανέψει, δεν υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες.

Πάντως αν περιμένει τον έλληνα να ξυπνήσει απ' τον βαρύ κι ολέθριο λήθαργο και βλέποντας στην φωτογραφία τα ενδιαφέροντα τής ελληνικής νεολαίας (κυρίως), το blog νομίζει ότι καίμε τζάμπα ρεύμα για τον καταψύκτη.
Κάποιο απ' τα παιδιά που μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα για πόκεμον, παρακαλείται να κλείσει τον διακόπτη.

Η πιό βάσιμη υποψία όμως είναι πως πέθανε εντελώς.
Και μάλιστα όχι από φυσικό θάνατο. Την σκότωσαν.
Την σκότωσαν αυτοί που μαζεύτηκαν χθες να γιορτάσουν την γιορτή της.
Και την γιορτάζουν έτσι. Για το ξεκάρφωμα.
Ξέρουν πως δεν είναι γιορτή αλλά μνημόσυνο, αλλά μαζεύονται κάθε χρόνο έτσι, για να δούν αν απουσιάζει κανείς τους, να μετρηθούν, να δουν μήπως αυτομόλησε κάποιος προς την αλήθεια και ομολογήσει τον φόνο.
Σαν ετήσια σύναξη της Κόζα Νόστρα ένα πράμα.
Οι αρχηγοί όλων των φαμιλιών του οργανωμένου πολιτικού εγκλήματος.

Αυτοί εκεί, από μέσα, στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, να κοροϊδεύουν τους πάντες πως η Δημοκρατία ζει, ενώ την έχουν θάψει με τα ίδια τους τα χέρια κι απ' έξω, λίγο πιό κάτωη νεοελληνική νεολαία να κυνηγάει πόκεμον.

Ως εκ τούτου, το blog νομίζει, πως τρία-τέσσερα μνημόνια είναι πολύ λίγα.
Μας αξίζουν πολλά περισσότερα!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Αυγούστου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην γιορτή της Δημοκρατίας η εορτάζουσα απουσίαζε..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator