Δ.ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ: Η ΛΑΣΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΛΕΡΩΝΕΙ ΛΙΓΟ, ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ...

0


Η ΛΑΣΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΛΕΡΩΝΕΙ ΛΙΓΟ, ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ, ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.

Προφανώς και δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε θέση ως προς τις εκδηλώσεις φιλίας ή ζυγίσματός μας προς το όφελος ή όχι του Δήμου, μετά από τις πρόσφατες δηλώσεις των αντιμαχόμενων πλευρών στο Δήμο Κορινθίων.

Οι δημότες του Δήμου μπορούν να κρίνουν και με βάση τα λεγόμενα, αλλά κυρίως με τα αποτελέσματά τους.

Ως επιχειρηματίες στο χώρο της διαχείρισης των απορριμμάτων έχουμε πολλές φορές δεχτεί επιθέσεις, αλλά το μόνο που έχει σημασία είναι το ότι επειδή είμαστε «καθαροί», έρχεται πάντα η στιγμή που αναδεικνύεται η αλήθεια της προσφοράς μας στην τοπική κοινωνία και την επιχειρηματικότητα.

Το τραγικό δε, είναι ότι έχουμε ακούσει πολλές φορές ανθρώπους που μας έχουν πολεμήσει, είτε απευθείας, είτε από πίσω μας, ύπουλα, να έρχονται στο τέλος να μας λένε ευθαρσώς ότι μας βοήθησαν κιόλας ...

Η επιχειρηματική μας προσπάθεια έχει πάρει το δρόμο της, και μόνο αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς.

Η λάσπη μπορεί να σε λερώνει λίγο, προς στιγμήν, αλλά αυτός που βρίσκεται μέσα στο λάκκο για να την πετάξει, του μένει πάντα επάνω του.

Εργαζόμενοι, συνεργάτες και ιδιοκτήτες του ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Π. κ΄ Δ. ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ προχωράμε με πείσμα και θα τα καταφέρουμε.

Ραψωματιώτης Δημήτρης
Δημοσίευση: Αυγούστου 03, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ.ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ: Η ΛΑΣΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΛΕΡΩΝΕΙ ΛΙΓΟ, ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator