ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΔΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ: Άρθρο της Μαρίας Χρισταρά για την εκδήλωση στον Αγ. Βασίλειο

0



Σε σκηνοθεσία Δήμητρας Κλάρου-Δελή ανέβηκε το δροσάτο έργο των Ν.Τσιφόρου Π.Βασιλειάδη απο την ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 29,30,31 Ιουλίου.

Στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΠΑΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ" που ανεγέρθη από τον Βαγγέλη και την Διόνη Βαρδάκα στη μνήμη του γιού τους που έφυγε πολύ νέος, είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε ένα ευχάριστο βράδυ , παρακολουθώντας τη γνωστή σε όλους κωμωδία, που ενώ την έχουμε δει πολλές φορές ,φαντάζει φρέσκια και επίκαιρη.

Σάτιρα για την ξενομανία που είχαμε παλιότερα στην Ελλάδα αλλά και και του αυταρχισμού μέσα στην οικογένεια από αυτόν που έχει τα χρήματα.

Το θέατρο δεσπόζει στην κορυφή του όμορφου χωριού της Κορινθίας και δένει απόλυτα με το περιβάλλον που θα έλεγε κάποιος ότι ήταν εκεί από πάντα .

Το αξιοπρόσεκτο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πως άνθρωποι νέοι αλλά και μεγαλύτεροι αφήνουν το Εγώ τους κατά μέρος και δουλεύουν για έναν στόχο ,Αυτό γίνεται στον Άγιο Βασίλειο.

Μια τοπική ομάδα δεμένη χάρις στην ενασχόλησή τους με πολιτιστικά δρώμενα.

Χρόνια τώρα η κυρία Κλάρου - Δελή κατορθώνει να συσπειρώνει και να ευαισθητοποιεί τοπικές ομάδες που ασχολούνται με το Θέατρο , με αποτέλεσμα να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Την βραδιά έκλεψε η Βούλη Δελή που υποδύθηκε την Μπιάνκα την Ιταλίδα από την Κυψέλη με μπρίο και χάρη .

Όμορφη , με χρωματιστά κουστούμια , άπταιστα ιταλικά και σκηνική παρουσία πραγματικής θεατρίνας.

Ο Νίκος Ρεκλείτης στο ρόλο του Πολυκράτη, έβγαλε συμπάθεια χιούμορ και συγκίνηση και ωραίες ατάκες που αφορούσαν την πεθερά του.

Η Ντίνα Ταγαρά ως μητέρα της Τούλας και του Αντώνη μας έκανε να γελάσουμε με τα ελληνικά της και τους ακισμούς της προς τον μνηστήρα της.

Ο Μ. Πίσσας, ο Αντώνης ήταν ότι έπρεπε για τον ρόλο αφού είχε όλα τα προσόντα του Αλεξανδράκη, στάθηκε επάξια δίπλα στην Βούλη .

Ο Κώστας Παπαντωνίου απολαυστικός με την μοναδική ατάκα "λα σουσουρελά λα σουσουρελά" , εξάδελφος της Μπιάνκα ,μάγκας και άνθρωπος της νύχτας ,μοναδικός !!

Η Θέμις Πρωτίδη πειστική ως καταπιεστική αδελφή και σύζυγος έδεσε με ολο το τιμ ,όπως και η Ελένη Ταγαρά, η Αναστασία Παπαντωνίου ,ο Τάσος Μπίτζιος,η Νεκταρία Κουτσούκου, ο Δημήτρης Δελής και ο Δημήτρης Φαρμάκης.

Την Παρασκευή 29/8 ήταν η πρεμιέρα και το Θέατρο ήταν πλήρες . Ήταν εκεί ο κ Α.Πνευματικός Δήμαρχος Κορίνθου , ο κ Β Νανόπουλος ,το ζεύγος Βαρδάκα μαζί με τον γιο τους Φίλιππο και ο δραστήριος Πρόεδρος του Αγίου Βασιλείου κ.Παναγιώτης Παρασκευάς.

Τα εγκαίνια του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ "ΠΑΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ " θα γίνουν την 25/8 /2016 ημέρα Πέμπτη και από ότι πληροφορήθηκα θα ακολουθήσει μουσική βραδιά, με έντεχνα τραγούδια.

Αξίζετε όλοι συγχαρητήρια και την υποστήριξη των αρχών.

Μαρια Σπυρογιαννάκη Χρισταρά
Δημοσίευση: Αυγούστου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: " ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΔΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ: Άρθρο της Μαρίας Χρισταρά για την εκδήλωση στον Αγ. Βασίλειο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator