ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ - Πνευματικός: «Θέλει να γίνει καθηγητής πανεπιστημίου ο τελειόφοιτος του ΤΕΙ» - ΒΙΝΤΕΟ

0Οι σημερινές δηλώσεις του Δημάρχου Κορινθίων κ. Αλέξανδρου Πνευματικού για τον Βασίλη Μπαλάφα (χωρίς να τον κατονομάσει)  όπου έκανε τους δημοσιογράφους να ξεκαρδιστούν στα γέλια όπως θα ακούσετε στο βίντεο του ekorinthos.gr.
Παράλληλα επιτέθηκε και στη Συμμαχία Πολιτών που ζητούσε να δεσμευτεί ο δήμος για την επάρκεια νερού στο Γαλατάκι και μετά στην ξενοδοχειακή μονάδα χαρακτηρίζοντας μάλιστα παλαβομάρες αυτό το αίτημα.

Δημοσίευση: Αυγούστου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ - Πνευματικός: «Θέλει να γίνει καθηγητής πανεπιστημίου ο τελειόφοιτος του ΤΕΙ» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator