Ματαιώθηκε η συναυλία του Γιάννη Πάριου στην Αρχαία Μεσσήνη

0Σας ενημερώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Γιάννη Πάριου, στο Αρχαίο Στάδιο Μεσσήνης, η οποία είχε οριστεί για σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 στις 21:30, ματαιώνεται οριστικά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, που θα επικρατήσουν στην περιοχή.

Η εξαργύρωση των προπωλημένων εισιτηρίων, θα γίνεται αποκλειστικά από τα σημεία που είχαν προμηθευτεί, με χρονικό όριο την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 και ώρα 14:00.

*Οι επόμενες προγραμματισμένες συναυλίες του Γιάννη Πάριου θα διεξαχθούν κανονικά:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Φεστιβάλ Ολύμπου - ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Φεστιβάλ Κασσάνδρας – ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΒΗΡΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκη
Δημοσίευση: Αυγούστου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ματαιώθηκε η συναυλία του Γιάννη Πάριου στην Αρχαία Μεσσήνη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator