Δικηγόρος του Αλαφούζου η ΝΔ – Απίστευτη ανακοίνωση

0



Είναι από τις περιπτώσεις που ακόμα και τα λόγια χάνουν τη σημασία τους. Μπορεί όλοι να γνωρίζουν πως η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το πολιτικό σκέλος της διαπλοκής στην Ελλάδα, αλλά πλέον δεν έχουν και κανένα πρόβλημα να το παραδεχτούν απροκάλυπτα.

Η σημερινή ανακοίνωση-στήριξη στον Γ. Αλαφούζο και το ΣΚΑΙ από το Γραφείου Τύπου της ΝΔ, ξεπερνά κάθε φαντασία και -παρόλο που ισχυρίζονται το αντίθετο- αποτελείευθεία παρέμβαση στη δικαιοσύνη. Το ίδιο που επιχειρείται δηλαδή από το «μεταρρυθμιστικό» κέντρο και στην περίπτωση του Ανδρέα Γεωργίου και του σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, λοιπόν, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία σέβεται όλες τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της. Αυτό ισχύει και για την παραγγελία που αφορά στον ιδιοκτήτη του “ΣΚΑΪ” κ. Γιάννη Αλαφούζο.

Ο έλεγχος πρέπει να γίνει.

Ταυτόχρονα, δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε ότι με βάση τον κυβερνητικό σχεδιασμό επίκειται, στο αμέσως επόμενο διάστημα, η χορήγηση αδειών στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Και, βέβαια, είναι καλά γνωστό ότι στο πεδίο αυτό οι έως τώρα χειρισμοί της Κυβέρνησης έχουν έντονη οσμή απόπειρας χειραγώγησης της ενημέρωσης.

Κατά συνέπεια, οι μεθοδεύσεις της και η χρονική συγκυρία δημιουργούν εύλογο προβληματισμό».

ΥΓ. Τα γραμμάτια πρέπει να ξεπληρώνονται… και όπως οι Lannisters στο Game of Thrones, έτσι και οι Μητσοτάκηδες, πάντα πληρώνουν τα χρέη τους!

Δημοσίευση: Αυγούστου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δικηγόρος του Αλαφούζου η ΝΔ – Απίστευτη ανακοίνωση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator