ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ 72 ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ - ΕΓΓΡΑΦΑ

0ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ 72 ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/6/2016

Δημοσίευση: Αυγούστου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ 72 ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ - ΕΓΓΡΑΦΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator