«Ο Τρύγος ανά τους αιώνες» στη Στιμάγκα το διήμερο 26-27 Αυγούστου

0Αφιερωμένες στον τρύγο και τους αμπελουργούς της Στιμάγκας είναι οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται το διήμερο 26 και 27 Αυγούστου στην περιοχή, με διοργανωτή τον Χορευτικό και Λαογραφικό Σύλλογο «ΘΥΑΜΙΣ».

Πρόκειται για εκδηλώσεις μουσικής και χορού, θεάτρου και παραδοσιακού γλεντιού, που στόχο έχουν να παρουσιάσουν αλλά και να τιμήσουν τον τρύγο ανά τους αιώνες, την «ζωοδόχο πηγή» της Στιμάγκας !

Το πρόγραμμα «ανοίγει» την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 20:30 το βράδυ με τον διοργανωτή χορευτικό και λαογραφικό σύλλογο Στιμάγκας «ΘΥΑΜΙΣ» και συνεχίζεται με τη σχολή θεάτρου «Δόρα Στράτου», το Group from Senegal – west Africa και τον Κούρδο βαρύτονο Mehmet Capin. Θα ολοκληρωθεί με παραδοσιακό γλέντι από τους Αγγελική Ζάχαρη και Απόστολο Ζορμπά στο τραγούδι και τον Άγγελο Σταθόπουλο στο κλαρίνο.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου το πρόγραμμα ξεκινά και πάλι στις 20:30 με τον Λαογραφικό Σύλλογο Κερατέας «ΑΠΟΛΛΩΝ» και συνεχίζεται με τους Mirye Im Dance Company (Νότια Κορέα), τον «οικοδεσπότη» σύλλογο «ΘΥΑΜΙΣ», το συγκρότημα Kharitoni (Αρμενία) και το Αττικό Κέντρο Χορού, με το οποίο και θα πέσει η αυλαία του διημέρου International Folk Dance Festival & Grape Festival "The Harvest by the Centuries".

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται φέτος για 6η χρονιά στηρίζονται από την Rap Media, η οποία θα τις καλύψει και θα τις παρουσιάσει ως χορηγός επικοινωνίας.

Η Είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Δημοσίευση: Αυγούστου 11, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Ο Τρύγος ανά τους αιώνες» στη Στιμάγκα το διήμερο 26-27 Αυγούστου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator