Η ΑΝΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ: ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ

0




Το κορίτσι που προπονιοταν σε νταμάρι, όσο διεφθαρμένοι κάθε εξουσίας έγδυναν τα δημόσια ταμεία. Η συνηθισμενη made in Greece ιστορια των αθλητων που η χωρα τους εχει παραπεταμενους, τους φτιαχνει γιορτες υποκρισιας οταν διακρινονται και μετα τους παραπεταει ξανα, με ενα μισθουλακο στο στρατευμα. Η Σταχτοπουτα του αθληματος, που οι ξεφτιλες ομοσπονδιες δεν της ειχαν δωσει ουτε τις σφαιρες για την προπονηση της, αξιζει τις επευφημιες και τη γενικη αποδοχη, οχι επειδη εφερε δυο μεταλλια, αλλα επειδη το εκανε μονη της, παιδι του περιθωριου ενος συστηματος που μοναδικο του στοχο εχει τη ρεμουλα. Ο,τι και αν της επιφυλαξει η πολιτεια, θα της ελεγα να το απορριψει, πριν γινει αθελα της μερος του συστηματος που της αρνηθηκε συστημικα και συστηματικα τη ζωη που διεκδικουσε.
Αννα, περήφανοι ειναι οι πραγματικοι και ειλικρινεις Ελληνες! Οι ψευδεπιγραφοι της εξουσιας δεν εχουν δικαιωμα, ουτε καν προνομιο, σε μερισμα της νικης σου, του χαρακτηρα σου και της ομαδας των καταφρονημενων ταλαντουχων νεων που η χωρα αυτη αγνοει, παιδευει και καταναγκαζει σε εξορια επιβιωσης. Θεωρησε τους ολους αυτους τους αστοχους σαν ασφαιρα που απλως κανουν θορυβο. H σπουδη και μονο να γκρεμισουν την παραγκα που σε ειχαν βαλει να προπονεισαι, ξεγυμνωνει τις "παραγκες" της εξουσιας και του αθλητισμου που δεν ντρεπονται παρα μονο οταν κινδυνευουν να ερθουν αντιμετωπες με τις καμερες. Η πολιτεια ξερει να γκρεμιζει αστραπιαια, αλλα δεν εμαθε ποτε να χτιζει.
Τραβα τη σκανδαλη και στις ζομπι σειρηνες των ΜΜΕ, που σε αγνοουσαν παντελως ολα τα προηγουμενα χρονια και σε λατρευουν τωρα αλλα δεν θα σε θυμουνται ενα μηνα μετα. Kαι μην κανεις ποτε το σφαλμα να πεις "για την Ελλαδα, ρε γαμωτο." Για τους γονεις σου και για σενα, ρε γαμωτο.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΑΝΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ: ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator