ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: ΝΑΙ θα δώσουμε πόσιμο νερό στη μονάδα, θα δώσουμε ιαματικό νερό και θα συλλέγουμε καθημερινά τα αστικά απορρίμματα

0



Επειδή το τελευταίο διάστημα διαβάζουμε περίεργα πράγματα από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο με υστερόγραφα και επιφυλάξεις στο α/2-8-2016 δελτίο τύπου, αλλά και απορίες από στελέχη του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών» σχετικά με την μεγάλη τουριστική επένδυση από ιδιώτη στη θέση Νησί Μαρέζα Κατακαλίου που εγκρίθηκε από τα συναρμόδια Υπουργεία, η Δημοτική Αρχή για άλλη μία φορά τονίζει:

ΝΑΙ είμαστε ανεπιφύλακτα υπέρ της κατασκευής της υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας 810 κλινών, χωρίς αστερίσκους και επιφυλάξεις, διότι θα προσδώσει μεγάλα τουριστικά και οικονομικά οφέλη στην ευρύτερη περιοχή με δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, με τουριστική ανάπτυξη, με προστιθέμενη αξία για την περιοχή του Σαρωνικού και του Δήμου Κορινθίων.

ΝΑΙ θα δώσουμε πόσιμο νερό στην μονάδα όταν θα λειτουργήσει, χωρίς να το στερηθεί κανένας.

ΝΑΙ θα δώσουμε ιαματικό νερό στην μονάδα από την ιαματική πηγή των Λουτρών Ωραίας Ελένης, χωρίς να το στερηθεί κανένας άλλος

ΝΑΙ θα συλλέγουμε καθημερινά τα αστικά απορρίμματα της ξενοδοχειακής μονάδας.

Η Δημοτική μας Αρχή είχε και έχει ξεκάθαρες θέσεις σε όλα τα ζητήματα και έτσι στηρίζει την ανάπτυξη στο Δήμο Κορινθίων. Με έγγραφα και δεσμεύσεις, όχι με λόγια.

Άλλοι θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν αν στηρίζουν τον επιχειρηματικό κόσμο , που υποτίθεται εκπροσωπούν, ή απλά προσπαθούν να επιπλεύσουν σε δύο βάρκες με αστερίσκους,
Δημοσίευση: Αυγούστου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: ΝΑΙ θα δώσουμε πόσιμο νερό στη μονάδα, θα δώσουμε ιαματικό νερό και θα συλλέγουμε καθημερινά τα αστικά απορρίμματα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator