Ανομία κι αναρχία

0Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, που κάποτε πέρασε και από το ΠΑΣΟΚ, είναι ο άνθρωπος που έχει επιφορτιστεί την ευθύνη να προστατεύει τους πολίτες, την περιουσία τους και τη δημόσια περιουσία φυσικά. Βγήκε και μας κούνησε το δάκτυλο για την κατάληψη στο Αριστοτέλειο. Μιλώντας λες και μιλά για το σπίτι του κι όχι για κάποιο δημόσιο χώρο. Στην ανακοίνωση κάνει λόγο για «προσπάθεια της Ν.Δ. για τη δημιουργία τεχνητής έντασης με στόχο την μικροκομματική εκμετάλλευση στο όνομα του δόγματος «νόμος και τάξη», που επιλέγει να προωθήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης». Προφανώς ο ίδιος προτιμάει την ανομία και την αναρχία.

Προσθέτει, δε, ότι «αυτή η στάση που ακολουθεί την ανάλυση των αποστράτων της Συγγρού, δεν είναι παρά μια προσπάθεια ψευδεπίγραφης απεικόνισης της πραγματικότητας στη χώρα. Όταν εκ των πραγμάτων περιορίζονται να αναδεικνύουν ψευδώς απολύτως ελεγχόμενες καταστάσεις ως μείζονα ζητήματα διακινδύνευσης της δημόσιας ασφάλειας, χάνουν και τα ελάχιστα δείγματα πολιτικής αξιοπιστίας που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν».

Είναι δηλαδή ελεγχόμενη η κατάσταση στο ΑΠΘ και όλα όσα γράφονται είναι ψέματα. Πρέπει με απλά λόγια να καεί το Πανεπιστήμιο για να καταλάβει ο υπουργός ότι ο πανεπιστημιακός χώρος δεν είναι κτήμα της κυβέρνησής του να μπουκάρουν όποτε θέλουν οι μπαχαλάκηδες.

Μα ακόμη κι αν δεν έχουν γίνει επεισόδια, ακόμη κι αν είναι μεμονωμένες κάποιες καταστροφές το γεγονός και μόνο ότι μερικές εκατοντάδες άγνωστοι τύποι μπούκαραν χωρίς άδεια στο ΑΠΘ δεν τον προβληματίζει; Τι πάει να πει ελεγχόμενες καταστάσεις; Αν έμπαιναν πέντε αναρχικοί στο σπίτι του χωρίς να τον ρωτήσουν, κάθονταν στους καναπέδες του, έστηναν σκηνές στο σαλόνι του τι θα έλεγε; Ότι είναι απολύτως ελεγχόμενα όλα ή θα τους πέταγε έξω με τις κλωτσιές;

Δεν ντρέπεται και ήταν και στρατιωτικός να λέει τέτοια πράγματα; Την πειθαρχία, τον σεβασμό, την τιμή δεν τα έμαθε στη θητεία του; Είναι απίστευτο να κατηγορεί όλους τους άλλους κι όχι την κυβέρνησή του που μετέτρεψε το campus σε κάμπινγκ.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανομία κι αναρχία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator