ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ - Κανείς ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ την Εφορία!

0Η μεγαλύτερη και η πιο ροκ συναυλία ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ συνεπαίρνει την Ελλάδα απ΄άκρον εις άκρον.

Επιτέλους οι Ελληνες κοψοχέρηδες ψηφοφόροι ανακαλύπτουν πως για να πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που λεηλατεί τις ζωές τους είναι να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τις οφειλές τους στην Εφορία και στο Ελληνικό Δημόσιο.

Μόνο έτσι θα ενεργοποιηθεί ο ΚΟΦΤΗΣ στους μισθούς των αχρήστων Δημοσίων Υπαλλήλων κι αυτοί οργισμένοι θα εκδικηθούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι Ελληνες πολίτες συνειδητοποιούν πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη πράξη αντίστασης από τοΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τα χρέη τους στο διεφθαρμένο Ελληνικό Δημόσιο.

Ετσι ο ένας φορολογούμενος παρακινεί τον άλλον λέγοντάς του:

-Πάρε κι εσύ μέρος στην συναυλία. ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ για να πέσουν οι μακελάρηδες. ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!!!

Πρόκειται για την μαγαλύτερη λαική αντίσταση των τελευταίων 6 χρόνων.

Ηδη η αντίσταση των Ελλήνων φέρνει αποτελέσματα σύμφωνα με το ρεπορτάζ τουΣωτήρη Νίκα στον ΣΚΑΙ:

Νέα αύξηση, 1,2 δισ. ευρώ, κατέγραψαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογουμένων προς το Δημόσιο τον Ιούνιο, ανεβάζοντας το συνολικό πόσο σχεδόν στα90 δισεκ. ευρώ!!!!!!!!!!

Το οικονομικό επιτελείο ανησυχεί ότι η κατάσταση τους επόμενους μήνες ενδεχομένως να επιδεινωθεί, καθώς θα πρέπει να καταβληθούν ο φόρος εισοδήματος, ο ΕΝΦΙΑ και τα τέλη κυκλοφορίας.

Επίσης και τα χρέη του Δημοσίου, προς προμηθευτές και φορολογούμενους αυξήθηκαν τον Ιούνιο, φθάνοντας στα 7,2 δισ ευρώ, από 7 δισ. ευρώ που ήταν τον Μάιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που δόθηκαν στη δημοσιότητα, από τα 7,2 δισ. ευρώ που είναι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του κράτους, τα 5,9 δισεκ. ευρώ αφορούν σε οφειλές προς προμηθευτές και τα υπόλοιπα 1,3 δισ. ευρώ σε εκκρεμείς επιστροφές φόρων.


Kαι καθώς η αντίσταση των Ελλήνων φορολογουμένων με το ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ κορυφώνεται, τα ευχάριστα νέα από τα έσοδα του Τουρισμού μάς δίνει μεγαλύτερο κουράγιο: Φέτος θα μειωθούν οι εισπράξεις από τον Τουρισμό άρα το άθλιο και διεφθαρμένο κράτος θα αναγκασθεί να ενεργοποιήσει τον Κόφτη στους μισθούς των κηφήνων Δημοσίων Υπαλλήλων. Αυτό είναι το κομβικό σημείο!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Αυτό είναι το Κίνημα που Συνεπαίρνει όλη τη χώρα…

Δημοσίευση: Αυγούστου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ - Κανείς ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ την Εφορία!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator