Ο Καραμανλής, η φωτογραφία και ο Μεϊμαράκης

0



Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση έγινε προ ημερών στην οδό Παναγή Κυριακού, στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή. Το κατώφλι του γραφείου του πρώην Πρωθυπουργού πέρασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που συναντήθηκε με τον Κ. Καραμανλή και συζήτησαν για όλη την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο Βαγγ. Μεϊμαράκης τηρεί αποστάσεις από την στρατηγική του Κυρ. Μητσοτάκη, δεν κρύβει τις ενστάσεις του, με όποιον συνομιλεί λέει ευθέως τι πιστεύει, ενώ ήταν έξαλλος ακόμα και για το γεγονός πως κατέβηκε και η φωτογραφία του από την αίθουσα συνεδριάσεων στο ισόγειο των γραφείων της Συγγρού.

Οι Κ. Καραμανλής και Βαγγ. Μεϊμαράκης συνέκλιναν σε πολλά με τον πρώην Πρωθυπουργό, συμφωνώντας και στο θέμα των λαθών, όπως οι ίδιοι πιστεύουν, που κάνει ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Ο Βαγγ. Μεϊμαράκης εμφανίζεται έτοιμος ακόμα και να απουσιάζει από την προσεχή ψηφοφορία στη Βουλή επί του εκλογικού νόμου, διαφωνώντας με την πρόταση και τη στάση της Ν.Δ., παρά το γεγονός ότι η ηγεσία έσπευσε να τον…«χαϊδέψει», τοποθετώντας φωτογραφία με τον ίδιο στην αίθουσα του ισογείου της Συγγρού, εκεί όπου γίνεται η ενημέρωση των εκπροσώπων των ΜΜΕ και παραχωρούνται συνεντεύξεις του προέδρου, του γραμματέα και των συντονιστών.

Μ.Α.
Δημοσίευση: Αυγούστου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Καραμανλής, η φωτογραφία και ο Μεϊμαράκης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator