Ziria Music Festival 2016: VINYL SUICIDE

0



Οι Vinyl Suicide σχηματίστηκαν την Άνοιξη του 2009 στην Αθήνα. Τον Νοέμβρη του 2015 κυκλοφόρησαν το debut album τους με τίτλο Homeward Bound στην Sound Of Everything Records. Το album περιλαμβάνει τα κομμάτια πάνω στα οποία η μπάντα έχτισε τον ήχο της μέσα από live εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια. Τα κομμάτια του δίσκου Pictures of You και 6.40 Α.Μ. (On Lycabettus) έχουν ήδη σημαντικό airplay ενώ το Homeward Bound συγκαταλέχθηκε από κριτικούς στις καλύτερες κυκλοφορίες του 2015. Oι Vinyl Suicide παίζουν suicide pop. Στον ήχο του album έχει συμβάλλει καθοριστικά ο Τίμων Καρδάμας (Playground Noise), ο οποίος επιμελήθηκε την μίξη και παραγωγή των κομματιών.


LINKS:

Website | Facebook

VIDEOS:

Vinyl Suicide: Mad Tea Party [Live at Six D.O.G.S.]

Vinyl Suicide: Homeward Bound [YouTube – full album]


ΠΗΓΗ: ziriafestival.gr
Δημοσίευση: Ιουλίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ziria Music Festival 2016: VINYL SUICIDE"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator