ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

0



Όσοι ζήσαμε από κοντά τα δημοτικά πράγματα της Κορίνθου από τις δημοτικές εκλογές του 2014 μέχρι και σήμερα ξέρουμε πολύ καλά, τι σημαίνει ένταση,πάθος και κοινωνικός διαχωρισμός.

Ζήσαμε ακόμα και τυφλές επιθέσεις που έκαναν κακό στην πόλη.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Βασίλης Νανόπουλος είναι ένας ευγενής άνθρωπος τον οποίο οδήγσαν σε καταστροφικές πολιτικές άφρονες συνεργάτες.,

Ηταν άπειρος και εμπιστεύθηκε μία παράλογη λογική,που φαινομενικά έδειχνε να κτυπά τον Αλέκο Πνευματικό, πρακτικά κτυπόυσε την πόλη και τον ίδιο.

Κοινώς τι δουλειά είχε το αυτοδιοικητικό αρνί σε μία σύναξη περιθωριακών λύκων.

Χθες το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο συζητούσε το μεγάλο θέμα της διαχείρισης των απορριμάτων απο τον δήμο Κορινθίων.

Απέναντι του είχε τον πολιτικό Μυνχάουζεν της Πελοποννήσου Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη,που έστησε ένα διαγωνισμό για τα σκουπίδια όχι απλά Φαραωνικού τύπου αλλά και καταστροφικού για την Πελοπόννηοσ, μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που ενώ εξόρκιζε τα ΣΔΙΤ τώρα προωθεί την ΤΕΡΝΑ και πολλά συμφέροντα,που κάνουν παιχνίδι.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Κορίνθου έπρεπε να αποφασίσουν αν θα κάνουν το βήμα της αυτοδύναμης και πλεον συμφέρουσας τοπικής λύσης ή θα πάνε με την ΤΕΡΝΑ, Τατούλη, Φλαμπουράρη και λοιπούς.

Ο δήμαρχος της πόλης χθες το βράδυ ήταν κυριολεκτικά αποκάλυψη.

Απόλυτα ήρεμος, προσιτός, φιλικός ξεδίπλωσε την αυτόνομη στρατηγική των Κορινθίων.

Παραδέχθηκε λάθη και αδυναμίες ακόμα και αστοχίες. Ομολόγησε ότι δεν έχει μαγική συνταγή αλλά μόνο την πρόθεση να προσταεύσει τους πολίτες της Κορίνθου.

Λες και χθς το βράδυ του βγήκε όλη η εμπειρία και η αυτοδιοικητικό σοφία.

Ηταν αληθινός δάσκαλος της αυτοδιοίκησης που με συγκαταβατικότητα άκουσε παρατηρήσεις ενστάσεις ακόμα και αντιπαραθέσεις.

Ηταν ο δήμαρχος που αξίζει στην πόλη.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

Ο Βασίλης Νανόπουλος και οι συνεργάτες του δημοτικοί σύμβουλοι, στην αρχή αντέδρασαν, αμφισβήτησαν, κόντραραν αλλά όσο περνούσε η ώρα τίμησαν την αποστολή τους και τον ρόλο τους.

Εγιναν η αντιπολίτευση που έχει ανάγκη και αξίζει η πόλη.

Ο Βασίλης Πανταζής εξαιρετικός στις παρατηρήσεις. Κορδώσης και Δημητρόπουλος με συναίσθηση καθήκοντος στην πόλη και τους πολίτες.

ΟΜΟΦΩΝΑ το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε την τοπική διαχείριση των απορριμάτων μας και στάθηκε απέναντι στον άξονα Τατούλη-ΤΕΡΝΑ-Φλαμπουράρη.

Μία βραδιά που η Κόρινθος θα έπρεπε να την καταγράψει στις σημαντικές της στιγμές και στο μέλλον θα φανεί πόσο κρίσιμη είναι.

Μετά τα εκλογοδικεία, τις επιθέσεις και τον αμοραλισμό ελαχίστων η πόλη ξαναβρήκε την κανονικότητα της.

Το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και ο κάθε δημοτικός σύμβουλος ξεχωριστά τίμησαν την Κόρινθο, τους Κορίνθιους και την ιστορία.

Ακόμα και αν αποτύχει η δημοτική διαχείριση απορριμάτων η πόλη δήλωσε την βούληση της να αποφασίσει η ίδια για το μέλλον της.

Αυτή είναι η Κόρινθος που μας αξίζει και έχουν ανάγκη οι νέες γενιές.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
Δημοσίευση: Ιουλίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator