Στην ΝΔ συγκεντρώνουν μυστικά υπογραφές κατά του Καραμανλή, τον θεωρούν troll του Τσίπρα!

0



Οργή Μητσοτάκη για την συνέντευξη Μειμαράκη

Η Νέα Δημοκρατία μυρίζει μπαρούτι σαν το Ντάλλας του Τέξας.

Συγκεκριμένοι βουλευτές έχουν αρχίσει να μαζεύουν υπογραφές κατά του πρώην πρωθυπουργού με τις οποίες ζητούν την διάγραφή του από το κόμμα! Τίνος του Καραμανλή, του ανιψιού του ιδρυτή!

Από την Ιόλη Πιερίδη

Η συνέντευξη του Μειμαράκη στον Χατζηνικολάου ξεχείλισε το ποτήρι μια και ο Καραμανλής έρχεται να τρολάρει την σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής για το 3ο Μνημόνιο και το pal b παρότι ακόμη και ο Ρέκλινγκ υποστήριξε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ότι μάς στοίχισε 100 δις ευρώ!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει πλέον να ακούει το όνομα Καραμανλή ενώ κάνει δεύτερες σκέψεις για το γεγονός ότι επέλεξε να ηγηθεί της ΝΔ και δεν προχώρησε στην δημιουργία νέου κόμματος χωρίς βαρόνους.

Η συγκέντρωση των υπογραφών κατά Καραμανλή είχε ξεκινήσει δειλά δειλά πριν 6 μήνες, κάποια στιγμή τα πράγματα ηρέμησαν αλλά στο περιβάλλον του Μητσοτάκη πλέον κάνουν λόγο ανοιχτά για τον υπονομευτή Καραμανλή. Είναι τόση η οργή τους για τον πρώην πρωθυπουργό ώστε σαν κυβέρνηση θα συμπεριλάβουν και την περίοδο διακυβέρνησης από τον Καραμανλή στην Εξεταστική για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμά πως το άνοιγμα της ψαλίδας που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις ανησυχεί ιδιαίτερα τους Καραμανλή-Παυλόπουλο γι΄αυτό και ακολούθησε η ανοιχτή υπονόμευση της Εξεταστικής από τον Μειμαράκη.

-Ο Καραμανλής είναι τρολ του Τσίπρα…

λένε από το περιβάλλον του Μητσοτάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας από την άλλη συνεχίζει αμέριμνος τις περιπλανήσεις του στον κόσμο γιατί γνωρίζει ότι έχει αφήσει στο πόδι του το δίδυμο Καραμανλή-Πάκη που σαν σκιώδεις πρωθυπουργοί τα καταφέρνουν καλύτερα από τότε που κυβερνούσαν εμφανώς.

Δημοσίευση: Ιουλίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην ΝΔ συγκεντρώνουν μυστικά υπογραφές κατά του Καραμανλή, τον θεωρούν troll του Τσίπρα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator