Καταποντίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές των Πολιτικών Μηχανικών, ήρθε 6ος!!!

0



Ασε που αναστήθηκε και το ΠΑΣΟΚ!

Εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές των Πολιτικών Μηχανικών. Πρόκειται στην κυριολεξία για καταποντισμό. Οι Πολιτικοί Μηχανικοί ψήφισαν δαγκωτό ΝΔ μέσα στην απελπισία τους. Ασε που αναστήθηκε και το ΠΑΣΟΚ!

Αναλυτικά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του Πανελληνίου Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών, που πραγματοποιήθηκαν με κάλπες σε όλη την Ελλάδα, η ΔΚΜ, η “γαλάζια” παράταξη του προέδρου του ΤΕΕ Γιώργου Στασινού αναδείχθηκε πρώτη με ποσοστό 33%.

Δεύτερη, με σημαντική διαφορά ακολουθεί με ποσοστό λίγο χαμηλότερο από 15% η προσκείμενη στο ΠΑΣΟΚ “Δημοκρατική Συμπαράταξη”.

Τρίτη δύναμη αναδείχθηκε, με ισχυρή παρουσία, η προσκείμενη στο ΚΚΕ “Πανεπιστημονική” με 9%.

Τέταρτη, μόλις, ήρθε η αντάρτικη παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ “Προοδευτική Συνεργασία Μηχανικών”, η οποία υποστηρίζεται από τον νυν υπουργό και πρώην πρόεδρο του ΤΕΕ Χρήστο Σπίρτζη με 8%, ενώ η επίσημη παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ η “Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία” ήρθε έκτη με ποσοστό 7%.

Ανάμεσά τους παρεμβάλλεται η παράταξη ΕΛΕΜ με κάτι λιγότερο από 8% και ακολουθούν άλλες ανεξάρτητες και αριστερές παρατάξεις όπως η ΠΡΕΣΣΑ (πρόσκειται στη ΛΑΕ), η “Δύναμη”, η “Ανασυγκρότηση” (αντάρτικο ψηφοδέλτιο της ΔΚΜ), όλες με 6% περίπου και η “Αριστερή Παρέμβαση” (πρόσκειται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ) με 2%. Κάποιοι πάντως, αποδίδουν τις χαμηλές επιδόσεις τόσο της παράταξης που στηρίζει ο Χρ.Σπίρτζης όσο και αυτής του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, στο… κλάμα που έχει ρίξει ο κλάδος των μηχανικών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καταποντίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές των Πολιτικών Μηχανικών, ήρθε 6ος!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator