Η Αποπλάνηση του Κυριάκου - Μπροστά στον στιγμιαίο ίλιγγο που του προκάλεσε η Αννα ωχριούν οι pilates της Μαρέβα

0



Είναι από τις στιγμές που ο Πολεμιστής του Φωτός έχει δικαίωμα στην ανάπαυλα, στην ξεκούραση-ώσπου να ξεχυθεί ορμητικός στην επόμενη μάχη. Και δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ιδανική γυναίκα για την ξεκούραση του πολεμιστή Κυριάκου από την Αννα Καραμανλή.

Γράφει ο Ζεράρ Ντε Βιλλιέ

Το βλέμμα του αρχηγού της ΝΔ βυθισμένο στους Ωκεανούς της Απόλαυσης. Ο ίδιος συνεπαρμένος κρέμεται από κάθε της λέξη.

Μπροστά στον στιγμιαίο ίλιγγο που του προκάλεσε η Αννα, ωχριούν οι pilates της Μαρέβα.

Δείχνουν τόσο αδιάφορες.

Φρέσκο, ζεστό, λαχταριστό ψωμί, με την μυρωδιά της αποπλάνησης τόσο διάχυτη ανάμεσά τους ώστε ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος που αποθανάτισε την στιγμή περνάει τόσο απαρατήρητος…

Ητο η πιο δυνατή στιγμή της Κυριακάτικης Δεξίωσης για την 42η Επέτειο από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Τόσο δυνατή που περνούσε επίσης απαρατήρητη στο βάθος η φωνή του υπ. Επικρατείας Νίκου Παππά που επαναλάμβανε “το Mega αποτελεί παρελθόν εξαιτίας των ιδιοκτητών του…”

Μάλιστα ο υπουργός ανέφερε το όνομα συγεκριμένης επιχειρηματικής οικογένειας-εκ των ιδιοκτητών του καναλιού- αναφέροντας ότι συμμετέχει με offshore (που είναι νόμιμες εταιρίες)  κάτι που για τον ίδιο αποτελεί εμπόδιο για την αδειοδότηση.

Ο ίδιος υπουργός από το βήμα της Βουλής καλούσε όλους τους παρανόμους να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό αρκεί να μην έχουν καταδικασθεί τελεσίδικα. Μυστήρια πράγματα…

Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά- για την ώρα- και ας απολαύσουμε το νόημα που δίνει στη εμβάθυνση της Δημοκρατίας η Αννα-42 καρατίων- Καραμανλή…
Δημοσίευση: Ιουλίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Αποπλάνηση του Κυριάκου - Μπροστά στον στιγμιαίο ίλιγγο που του προκάλεσε η Αννα ωχριούν οι pilates της Μαρέβα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator