O Κοντομηνάς τα βρήκε με τον Τούρκο καναλάρχη - Ο θάνατός σου η ζωή μου με τις τηλεοπτικές άδειες

0



Πιο άγριο από ποτέ γίνεται το τηλεοπτικό τοπίο καθώς οι παλιές φαμίλιες των καναλαρχών αισθάνονται την απειλή των νέων, “του καθεστώτος Τσίπρα” όπως το αποκαλεί ο Σταύρος Ψυχάρης στο κυριακάτικο ΒΗΜΑ. Οπως όλα δείχνουνΤσίπρας-Παππάς και Καμμένος έχουν αποφασίσει να μοιράσουν τις άδειες ως εξής: Mία άδεια στους Καλογρίτσα-Κουρή, μία άδεια στον Μαρινάκη, μία άδεια στο STAR και μία άδεια στον Κοντομηνά. Αρα μένουν απ΄έξω οι Μπόμπολας-Αλαφούζος και Σαββίδης. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο και ο Αλαφούζος έχει υποβάλλει φάκελο για μία από τις 4 άδειες. Οπως αντιλαμβάνεστε όσοι μείνουν εκτός θα αρχίσουν όλοι μαζί να βαράνε τους Τσίπρα-Καμμένο που τους έδωσαν υποσχέσεις. Αρα η κυβέρνηση θα αναγκασθεί να αυξήσει τον αριθμό των αδειών οπότε θα μιλάμε για την δημιουργία μιας νέας ζούγκλας η οποία θα επιχειρεί να ζήσει από νέα θαλασσοδάνεια και δημόσιο χρήμα-σε περίπτωση που πιστέψουμε τον Παππά ότι η αγορά σηκώνει μόνο 4 κανάλια. Ακούστε τώρα μια ακόμη είδηση.

Θυμάσθε τον Τούρκο καναλάρη Ali Ilicali; Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες ο Τούρκος τα βρήκε με τον Κοντομηνά και μέσα από τον Alpha θα περάσει τις δικές του παραγωγές. Ο Κοντομηνάς τον διαβεβαίωσε ότι θα πάρει άδεια από την κυβέρνηση. Ο ίδιος είχε δηλώσει:«Έχουμε δυο εναλλακτικές λύσεις, είτε θα αγοράσουμε κάποιο ελληνικό κανάλι, είτε θα αγοράσουμε μια νέα συχνότητα. Ήδη ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον οποίο είχαμε συνάντηση έδειξε θετικός σε αυτή την πρόθεσή μας και ο σκοπός μας είναι να λειτουργήσει μέχρι τον Οκτώβριο. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα ακουστεί στην Ελλάδα η φωνή της Τουρκίας».

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο ιδιοκτήτης του TV8 ήταν ανάμεσα στους Τούρκους επισήμους που παρακολούθησαν τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στις αντιπροσωπείες Τουρκίας και Ελλάδας, στην Κωνσταντινούπολη. Αγώνα που παρακολούθησαν και οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Τουρκίας.

To σκηνικό με τις τηλεοπτικές άδειες μυρίζει στην κυριολεξία μπαρούτι. Οπως όλη η χώρα…

Δημοσίευση: Ιουλίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "O Κοντομηνάς τα βρήκε με τον Τούρκο καναλάρχη - Ο θάνατός σου η ζωή μου με τις τηλεοπτικές άδειες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator