Φ. Κρανιδιώτης: Oι «μουσαφιραίοι» που κουβάλησαν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ορντινάτσα του, εξευτελίζουν τη φιλοξενία και το κράτος

0Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Φαήλος Κρανιδιώτης, κατόπιν των απαράδεκτων χθεσινών επεισοδίων στο Hot-Spot στη Λέρο όπου οι φιλοξενούμενοι επιτέθηκαν με τσεκούρια, ξύλα και πέτρες σε έλληνες αστυνομικούς, αλλά και κατέστρεψαν τις δομές υποδοχής, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Στη Λέρο, οι «μουσαφιραίοι» που κουβάλησαν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ορντινάτσα του, εξευτελίζουν τη φιλοξενία και το κράτος.

Σύλληψη και απέλαση των δραστών και συντριβή κάθε ανάλογης έκνομης δράσης.

Κλειστό κέντρο κράτησης όλων των υπολοίπων εκτός των νησιών του Αιγαίου που θα πρέπει να εκκενωθούν από πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.

Αυτά επιτάσσουν τα εθνικά συμφέροντα και η προστασία του τουρισμού των νησιών.”
Δημοσίευση: Ιουλίου 17, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φ. Κρανιδιώτης: Oι «μουσαφιραίοι» που κουβάλησαν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ορντινάτσα του, εξευτελίζουν τη φιλοξενία και το κράτος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator