Ο Ελληνας μηντιάρχης που κάρφωσε τους υπoλοίπους στην Τρόικα

0



Οι 5 άνδρες συναντήθηκαν στο Bemelmans Bar του ξενοδοχείου Carlyle στη Νέα Υόρκη. Ο πασίγνωστος Ελληνας μηντιάρχης, από τους λίγους που φρόντισαν στην διάρκεια των τελευταίων ετών να δείχνει κάποια συνέπεια στις πληρωμές των δανείων του είχε ζητήσει το ραντεβού.

Από την Iόλη Πιερίδη

Ο λόγος που ζήτησε να συναντήσει τους ανθρώπους της Τρόικας (τα ονόματα βρίσκονται στην διαθεσή μας) ήταν για να καρφώσει τους ασυνεπείς συναδέλφους του εκδότες και καναλάρχες που έπαιρναν θαλασσοδάνεια από τις ελληνικές τράπεζες και πολλοί από δαύτους δεν πλήρωναν ούτε την πρώτη δόση. Χαρακτηριστική η περίπτωση εκδότη που αφού άρπαξε τα δάνεια για την χρεοκοπημένη εταιρία του στην συνέχεια φυγαδεύθηκε στην πολιτική!

Ο εκδότης λοιπόν στην συνάντηση της Νέας Υόρκης έδωσε ονόματα μηντιαρχών, ποσά θαλασσοδανείων και δανείστριες τράπεζες. Τα στοιχεία του για τα η εξυπηρετούμενα δάνεια δεν χωρούσαν αμφιβολία. Οι άνθρωποι των δανειστών έδειξαν ιδαίτερο ενδιαφέρον και για εταιρίες επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται σε κλάδους εκτός ΜΜΕ. Κι εκεί ο Ελληνας συνομιλητής τους ήταν ιδιαίτερα αναλυτικός με ονόματα και αριθμούς.

Το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα λοιπόν έχουν αρχίσει και σκάνε επιταγές εκατομμυρίων ευρώ οφείλεται στο ότι οι δανειστές είναι πλέον πολύ καλά ενημενρωμένοι για την κατάσταση του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας και έχουν δώσει εντολή στις τράπεζες να σταματήσουν μαχαίρι τα θαλασσοδάνεια αλλά και τους διακονονισμούς. Ολα ξεκίνησαν από τον Ελληνα μηντιάρχη ο οποίος κάποια στιγμή αισθάνθηκε ότι είναι κορόιδο που πληρώνει τα δάνειά του όταν πολλοί από τους υπολοίπους βαράγανε κανόνι από την 1η κιόλας δόση…
Δημοσίευση: Ιουλίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ελληνας μηντιάρχης που κάρφωσε τους υπoλοίπους στην Τρόικα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator