O Πολάκης αγοράζει το Noor One για να πάει βαρκάδα τον Τσίπρα

0



To σπάνιο Pokemon Vaporeon που εμφανίστηκε στο Central Park (VIDEO) βρίσκεται τελικά πίσω από την υπόθεση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο Noor 1.



Στο άκουσμα της απόφασης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης τηλεφώνησε στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον συνεχάρη για την εξυγίανση της Δικαιοσύνης.

Στην συνέχεια του ζήτησε να αγοράσει (ο κ. Πολάκης)  το πλοίο Noor 1 ώστε να φιλοξενήσει τον πρωθυπουργό στις ολιγοήμερες αυγουστιάτικες διακοπές του.

Το ολόγιεμο αυγουστιάτικο φεγγάρι θα βρει τους Αλέξη Τσίπρα και Παύλο Πολάκη ξαπλωμένους στην πλώρη του Noor One να τραγουδάνε το the eye of the tiger. Θα βγάλουν και μία selfie.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος δέχθηκε επίσης τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα καθώς και του κυβερνητικού του εταίρου κ. Πάνου Καμμένου.

Τιμητική πλακέτα για τον κ. Παπαγγελόπουλο ετοιμάζει η Παγκόσμια Ενωση Ναρκεμπόρων οι οποίοι αντιμετωπίζουν πλέον την Ελλάδα ως Eπενδυτικό Παράδεισο.

Στο μεταξύ ο έγκριτος ιστότοπος Το Κουλούρι θα γράψει σχετικά με τις ποινές που επιβλήθηκαν στους κατηγορούμενους:

Την ποινή της αφαίρεσης της άδειας οδήγησης σκάφους για διάστημα ενός μήνα σε συνδυασμό με χρηματικό πρόστιμο 400€ (200€ αν καταβληθεί σε δέκα εργάσιμες ημέρες) επέβαλλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά στους καταδικασθέντες για την πολύκροτη υπόθεση μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο Noor 1, με απόφασή του που ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί.
Χθες το δικαστήριο είχε αθωώσει τους 15 από τους 30 κατηγορουμένους λόγω αμφιβολιών και μη ύπαρξης επαρκών ενδείξεων ενοχής.

Για τα υπόλοιπα 15 άτομα το δικαστήριο έκρινε πως είναι ένοχοι για μεταφορά υπέρβαρου φορτίου ενώ διαπίστωσε σειρά άλλων παραβάσεων όπως έλλειψη φαρμακείου, υπερβολική ταχύτητα και πλημμελή μέτρα φύλαξης και συντήρησης του φορτίου της ηρωίνης (σ.σ. ενδεικτικό είναι ότι η ηρωίνη είχε ήδη πιάσει υγρασία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην Ελευσίνα).

Εκτός της αφαίρεσης διπλώματος και του προστίμου, οι καταδικασθέντες θα επιβαρυνθούν και με πόντους ποινής στο σύστημα βαθμολόγησης παραβάσεων, το λεγόμενο point system, το ύψος των οποίων δεν έχει όμως ακόμη διευκρινιστεί. Ακόμη, θεωρούνται στο εξής υπότροποι και σε περίπτωση νέας αφαίρεσης της άδειας σε διάστημα έξι μηνών θα πρέπει να επαναλάβουν την προβλεπόμενη εκπαίδευση και να ξαναδώσουν εξετάσεις για να πάρουν στα χέρια τους το δίπλωμα.

Λίγη ώρα μετά το άκουσμα των ποινών, οι δικηγόροι των κατηγορουμένων διαμαρτυρήθηκαν επισημαίνοντας πως η άδεια οδήγησης είναι για τους πελάτες τους εργαλείο δουλειάς και χωρίς αυτήν δεν θα μπορούν να βγάλουν τα προς το ζην. Ωστόσο, σε ιδιωτικές συζητήσεις εξέφραζαν την αισιοδοξία τους ότι «αν πληρωθεί το πρόστιμο και κλαφτούν λίγο στο λιμεναρχείο» πιθανότατα θα καταφέρουν να πάρουν πίσω τα διπλώματα προτού συμπληρωθεί ένας μήνας.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "O Πολάκης αγοράζει το Noor One για να πάει βαρκάδα τον Τσίπρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator