Αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του KEEΛΠΝΟ - Εμπλέκονταν κομματικοί παράγοντες και κρατικοί αξιωματούχοι

0



Απίστευτες αποκαλύψεις για ξέπλυμα μαύρου πολιτικού χρήματος επί εποχής κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ, παρουσιάζει η κυριακάτικη Kontranews. Με πρακτικές παρακρατικής εγκληματικής συμμορίας, λειτουργούσε η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ στο διάστημα διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Η τότε κυβέρνηση είχε μετατρέψει το ΚΕΕΛΠΝΟ σε παρατράπεζα παραγωγής μαύρου πολιτικού χρήματος, το οποίο κατευθύνονταν σε κυβερνητικά στελέχη, σε φιλικά εκδοτικά συγκροτήματα, αλλά και σε λαδώματα κορυφαίων δικαστών και παραγόντων του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Οι μίζες που έπαιρνε κάποια κυρία σε βαλίτσες, όπως αποκαλύπτεται από τα ντοκουμέντα που βρίσκονται στη διάθεσή μας, κατέληγαν ακόμα και σε Αρεοπαγίτες οι οποίοι χειρίζονταν νευραλγικές δικαστικές υποθέσεις, στις οποίες εμπλέκονταν κομματικοί παράγοντες και κρατικοί αξιωματούχοι.

Υπερβαίνοντας κάθε όριο θρασύτητας η συμμορία του ΚΕΕΛΠΝΟ δεσμεύει μαύρο πολιτικό χρήμα, για να λαδώσει γνωστό Αρεοπαγίτη, ενώ παράλληλα κινητοποιεί τον παρακρατικό μηχανισμό για να βοηθήσει τις ανάγκες προεκλογικής εκστρατείας ενός Γενικού Γραμματέα υπουργείου, ο οποίος τους δικτύωσε με το παραδικαστικό κύκλωμα. Τα εκατομμύρια έπεφταν βροχή από τις μίζες που αναγκάζονταν να δώσουν φαρμακέμποροι και εργολάβοι.

Η κυρία που είχε αναλάβει το μαύρο ταμείο κυκλοφορούσε συνεχώς με τη βαλίτσα στο χέρι, όπως αναφέρει κορυφαίο στέλεχος του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η παρατράπεζα της ΝΔ που λέγεται ΚΕΕΛΠΝΟ ακολουθώντας πρακτικές που παραπέμπουν στη μαφία της Σικελίας, ήταν το κέντρο βρόμικης συναλλαγής για υπουργούς, κυβερνητικά στελέχη, αλλά και το μέγαρο Μαξίμου.

Όπως αποκαλύπτεται από τα ντοκουμέντα ακόμα και το όργιο παράνομων προσλήψεων γίνονταν με άνωθεν κυβερνητικές εκλογές.

Οι πιστοί στον Σαμαρά υπουργοί διόριζαν την κομματική τους πελατεία και τους συγγενείς τους, ενώ ο Νικήτας Κακλαμάνης που ήταν ανεπιθύμητος από το Μαξίμου, ήταν κομμένος από κάθε συναλλαγή.

Εκτός από τις μίζες που εισέπρατταν από εργολάβους και φαρμακέμπορους, είχαν στήσει ολόκληρη φάμπρικα με τις διαφημιστικές καμπάνιες, οι οποίες πληρώθηκαν με δεκάδες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Οι συναλλασσόμενες διαφημιστικές εταιρείες έπρεπε να επιστρέφουν το 40% του κόστους της καμπάνιας στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Τα ποσά αυτά ενίσχυαν το λεγόμενο μαύρο ταμείο.

Το ίδιο ίσχυε και για τις διαφημίσεις που έδινε απευθείας η παρατράπεζα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ειδικά στα λαθρόβια έντυπα οι επιστροφές άγγιζαν το 70%, ενισχύοντας τα μέγιστα το μαύρο ταμείο της παρατράπεζας.

Για το λόγο αυτό το παρακράτος του ΚΕΕΛΠΝΟ κινητοποίησε ολόκληρο το λαδωμένο μηχανισμό των μέσων ενημέρωσης, όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αποφάσισε να σταματήσει τη δραστηριότητα της μεγαλύτερης εγκληματικής και ταυτόχρονα παρακρατικής συμμορίας.

Γιατί αν μπει εισαγγελέας και το ΣΔΟΕ, στον αμαρτωλό αυτό οργανισμό θα γίνει σεισμός. Δεκάδες κορυφαία πολιτικά στελέχη και άλλοι μεγαλόσχημοι παράγοντες της Δεξιάς θα παρελαύνουν για χρόνια από τα ανακριτικά γραφεία.

Μαζί τους και οι φαρμακέμποροι και οι εργολάβοι που έδιναν τις μίζες.

Η συμμορία κινδυνεύει να βρεθεί εν μια νυχτί στο ευαγές ίδρυμα του Κορυδαλλού, για να έχει ανάσα χρόνου να κάνει ταμείο και να λύσουν οι αντίπαλες φατρίες τους λογαριασμούς τους.

Η μπόχα και η δυσοσμία που αναδύει το γιγαντιαίο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, μπορεί να πνίξει ολόκληρη την πολιτική ζωή.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του KEEΛΠΝΟ - Εμπλέκονταν κομματικοί παράγοντες και κρατικοί αξιωματούχοι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator