ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Πολάκης μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη και δεν άνοιξε ρουθούνι

0Αυτό που συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι στα όρια του ανεξήγητου

Aπίστευτο: O Παύλος Πολάκης μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη και κατάφερε να ολοκληρώσει την εκδήλωση. Αυτό που συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι στα όρια του ανεξήγητου. Μια κυβέρνηση η οποία έχει πάρει τα πιο σκληρά μέτρα και οι υπουργοί της  μιλάνε στις πλατείες χωρίς ο κόσμος να αντιδρά αρνητικά!
Δημοσίευση: Ιουλίου 12, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Πολάκης μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη και δεν άνοιξε ρουθούνι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator