Διευκρινήσεις από το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Κορίνθου για το σπίτι της ντροπής

0Κρίνεται απαραίτητο μετά τα πολλά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στον ηλεκτρονικό τύπο του Νομού μας ,να δοθούν κάποιες διευκρινήσεις προκειμένου να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας σχετικά με το οίκημα επί της οδού Αδειμάντου και Αποστόλου Παύλου 53 στην Κόρινθο.

Από τις πρώτες ημέρες της ανάληψης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου, ζητήθηκε η ενημέρωση του από τις Υπηρεσίες του , σχετικά με τα υπάρχοντα κληροδοτήματα του Νοσοκομείου μεταξύ των οποίων και αυτό που περιέχεται και το εν λόγω οίκημα .Αποφάσισε και όρισε ομάδα εργασίας αποτελούμενη από έμπειρους υπαλλήλους , με σκοπό τον πλήρη και λεπτομερή έλεγχο όλων των κληροδοτημάτων και την υποβολή προτάσεων ,που αναμένονται , για την πλέον σωστή και προς όφελος του Νοσοκομείου διαχείριση και εκμετάλλευση.

Στις αρχές Ιουνίου σε επίσκεψη μελών του Δ.Σ. με τον αναπληρωτή Διοικητή κ.Καμπά στο Δημαρχείο Κορίνθου , προτάθηκε στον κ.Δήμαρχο ειδικά για το συγκεκριμένο οίκημα της Αδειμάντου , διερεύνηση , ώστε να βρεθεί τρόπος μέσω του Δήμου να επισκευασθεί και να παραχωρηθεί σε κοινωνικές δομές .

Τέλος Ιουνίου δύο μέλη του Δ.Σ. επεσκέφθησαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Πάτρα (είναι η Υπηρεσία του Κράτους που ελέγχει και ουσιαστικά διαχειρίζεται τις δημόσιες περιουσίες) και συνομίλησαν με τον Δ/ντή της Υπηρεσίας των δημόσιων κληροδοτημάτων ειδικά για το θέμα του οικήματος της Αδειμάντου, προκειμένου να λάβουν οδηγίες , ώστε να δοθεί λύση για την εκμετάλλευση του μέσω του Δήμου Κορινθίων και να σταματήσει επιτέλους αυτό το ντροπιαστικό για όλους θέαμα οριστικά.

Ελπίζουμε ότι εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος θα δοθεί η καλύτερη λύση σε αυτό το χρονίζων ζήτημα που δεν τιμά κανέναν μας.

Το Δ.Σ. του Νοσοκομείου
Δημοσίευση: Ιουλίου 12, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διευκρινήσεις από το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Κορίνθου για το σπίτι της ντροπής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator