ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Αποκαλύψεις Χρυσής Αυγής για τα θαλασσοδάνεια ΠΑΣΟΚ, Mega και Κοντομηνά - ΒΙΝΤΕΟ

0Στη σημερινή συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και ΜΜΕ ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής έθεσε σειρά κρίσιμων ερωτημάτων στον διευθύνοντα σύμβουλο της Eurobank.

Από την εξέταση προέκυψαν πολύ σοβαρά σκάνδαλα που αφορούν το ΠΑΣΟΚ, το Mega, τον Κοντομηνά, την Αυγή και τον Ριζοσπάστη:
  1. Το ΠΑΣΟΚ πήρε 5 εκατομμύρια ευρώ θαλασσοδάνειο που δεν εξυπηρετείται με μόνη εγγύηση μία... υποσχετική επιστολή 
  2. Ο Κοντομηνάς και το Mega που ζητάνε νέα τηλεοπτική άδεια δεν έχουν τραπεζική ενημερότητα και χρωστάνε εκατομμύρια 
  3. Η Eurobank επιχορηγεί με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ "Αυγή" και "Ριζοσπάστη" (δηλαδή Σύριζα και ΚΚΕ) μέσω σκανδαλωδών διαφημίσεων 
Δείτε το σχετικό βίντεο:ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Αποκαλύψεις Χρυσής Αυγής για τα θαλασσοδάνεια ΠΑΣΟΚ, Mega και Κοντομηνά - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator