ΛΑΕ Κορινθίας: Η μη τεκμηρίωση των λόγων του κ Κουρεμπέ ισοδυναμεί με συκοφαντία

0O πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ Κουρεμπές δήλωσε ότι μέχρι την 7η/7 θα έχει διευθετηθεί το ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ σχετικά με τις αποζημιώσεις μετακινήσεων των γεωπόνων του οργανισμού και πλέον η εξακρίβωση και εκτίμηση των γεωργικών ζημιών θα εκτελείται κανονικά...

Εμείς παρά τις αιτιάσεις του (τόσα ξέρουν,τόσα λένε''), θα διατελούμε σε πλήρη εγρήγορση και επιφυλακή τουλάχιστον για τα επόμενα 98 χρόνια διότι οι δεσμεύσεις της χώρας δημιουργούν συνεχώς προσκόμματα στη λειτουργία των θεσμών της πολιτείας.
Ευελπιστούμε ότι ο κ Κουρεμπές ''κάτι'' να έχει αντιληφθεί από όλα αυτά κ' να εντείνει τις προσπάθειες του συμμεριζόμενος το ΒΑΣΙΜΟ της αγωνίας μας.

Αισθανόμαστε όμως την ανάγκη να υπενθυμίσουμε στο κ Κουρεμπέ ότι εξακολουθεί να μην κατονομάζει τα μέλη της ΛΑΕ Κορινθίας που του ζήτησαν (;;;;) διευκόλυνση σε προσωπικό επίπεδο. Επειδή με τη δηλωσή του αυτή έχει απολέσει το τεκμήριο της διακριτικότητας,τον καλούμε και πάλι να υποδείξει τους ''συνομιλητές'' του προκειμένου να αποδείξει οτι δεν αφίσταται της πραγματικότητας. Σε διαφορετική περίπτωση θα του υπενθυμίζουμε σε συχνότατη βάση ,αν οχι καθημερινά, οτι η μη τεκμηρίωση των λόγων του ισοδυναμεί με συκοφαντία. Προέχει φυσικά η επίλυση του προβλήματος με τους γεωπόνους! Οψόμεθα κ Κουρεμπέ!!!

ΥΓ Ευελπιστούμε ότι η διαδικασία αυτή θα εξακολουθεί ν'ανήκει στην αρμοδιότητα του ΕΛΓΑ και δε θα την αναλάβει ιδιωτικός φορέας.
Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΑΕ Κορινθίας: Η μη τεκμηρίωση των λόγων του κ Κουρεμπέ ισοδυναμεί με συκοφαντία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator