Στα πρόθυρα του λουκέτου το “Έθνος”;

0Κάτι παραπάνω από τραγική είναι η κατάσταση στο εκδοτικό συγκρότημα του Μπόμπολα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το “Το Παρόν”, το οποίο υπό τον τίτλο “Όλα ανοιχτά για τους εργαζομένους του Μπόμπολα” γράφει τα εξής:

“Η άρνηση του Φώτη Μπόμπολα να δεσμευτεί απέναντι στους εργαζομένους για την αποπληρωμή των τεσσάρων χρωστούμενων μισθών οδήγησε σε 48ωρη απεργία τις εφημερίδες του συγκροτήματος. Και ενώ ο εκδότης σε συνάντηση με τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ απείλησε πως θα βάλει λουκέτο, οι εργαζόμενοι ήρθαν σε επαφή με δικηγόρο και υπέγραψαν μαζικά για την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.

Όλα τα σενάρια για το μέλλον του συγκροτήματος είναι ανοιχτά, με τον ίδιο τον Φώτη Μπόμπολα να δηλώνει πως θα φουντάρει την εκδοτική εταιρεία του Πήγασου. Έχοντας μεταφέρει ήδη την έκδοση του «Έθνους» σε νέα εταιρεία, την Έθνος ΑΕ, αφήνει να διαρρεύσει πως θα απολυθούν όλοι οι εργαζόμενοι και θα επαναπροσληφθούν με μικρές απολαβές στη νέα εταιρεία. Σε απόγνωση βρίσκονται, στο μεταξύ, οι συνεργάτες με δελτίο παροχής υπηρεσιών, οι οποίοι έχουν να πληρωθούν από τον Νοέμβριο του 2015!”

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι από την δική μας πλευρά, καθώς το δημοσίευμα από “Το Παρόν” μιλάει από μόνο του για τα μαύρα χάλια στα οποία βρίσκεται το άλλοτε κραταιό εκδοτικό συγκρότημα του Μπόμπολα. Επαναλαμβάνουμε, μόνο, αυτά που είχαμε γράψει και στο παρελθόν. Ότι η φυλλάδα “Έθνος”, η οποία προφήτευε συνεχώς το τέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, φροντίζοντας να δουλεύει την… μπετονιέρα με την λάσπη, βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με το οριστικό λουκέτο, καθώς τα χρέη της είναι τεράστια και δυσβάσταχτα.

Είναι, πραγματικά, κρίμα για τους απλούς εργαζομένους να πληρώνουν τις ατυχείς εμπνεύσεις της οικογένειας Μπόμπολα, η οποία αρνείται να εξοφλήσει τα χρωστούμενα στους υπαλλήλους της, όπως διαβάζουμε στο “Παρόν”. Λυπούμαστε, όμως, ακόμη και για τους υπαλλήλους εκείνους του Μπόμπολα που πήραν “εργολαβία” την (ατυχέστατη) πολεμική παραπληροφόρησης και λασπολογίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς είναι ανάξιοι για κάθε άλλο συναίσθημα απέναντί τους εκ μέρους μας, έστω και με αρνητικό περιεχόμενο…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Δημοσίευση: Ιουλίου 06, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στα πρόθυρα του λουκέτου το “Έθνος”;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator