Κυβέρνηση για πάντα - Τσίπρας Καμμένος βρήκαν τρόπο να μονιμοποιηθούν στην εξουσία

0



Aίσθηση προκάλεσε η συνέντευξη κορυφαίου υπουργού στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι” ο οποίος υποστήριξε ότι στην πραγματικότητα η κυβέρνηση δεν έχει αντίπαλο. Μας διαβεβαίωσε μάλιστα πως πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες με χαμηλή φορολογία πολλές από τις οποίες θα βρίσκονται στις ακριτικές περιοχές της χώρας.

Aπό την Ιόλη Πιερίδη

Με αυτή την ρελάνς ο Τσίπρας θα επιχειρήσει να κερδίσει τον κύριο όγκο των ελευθέρων επαγγελματιών οι οποίοι δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστό τον Κατρούγκαλο. Για μείωση των φορολογικών συντελεστών έκανε λόγο και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος που είναι ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το κόκκαλο.

Αρα η κυβέρνηση έχει πάρει χαμπάρι ως ένα βαθμό τι συμβαίνει στην κοινωνία. Στην Κουμουνδούρου αναλύοντας τις δημοσκοπήσεις έχουν πάθει την πλάκα τους με όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και εμφανίζονται πλέον να επιστρέφουν στην ΝΔ.

Γύρευε πόσο σαλταρισμένος μπορεί να είναι κάποιος που ψήφιζε ΝΔ και μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα περιμένει τις εκλογές για να ψηφίσει δαγκωτό ΝΔ με την ελπίδα ότι θα επανορθώσει το λάθος. Μιλάμε για κανονική σάλτα-αυτοί είναι οι Ελληνες ψηφοφόροι.

Σε περίπτωση λοιπόν που οι μουεζίνηδες του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσουν να υπάρχει ενιαίος Φορολογικός Συντελεστής 8% για όλες τις επιχειρήσεις αντιλαμβάνεστε ότι η Ελλάδα θα γίνει πόλος έλξης για επενδυτές απ΄όλο τον κόσμο. Βέβαια όπως είναι σήμερα η κατάσταση με τα μνημόνια είναι πολύ πιθανό να αντιδράσουν οι δανειστές και ιδιαίτερα το Βερολίνο.

Εδώ ακριβώς είναι που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να ενεργοποιήσει το τρίγωνο Αθήνα-Λονδίνο-Ουάσιγκτον. Στην Κουμουνδούρου ποντάρουν όλες τις ελπίδες τους στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ. Σ΄αυτή την περίπτωση θα ενεργοποιηθεί άμεσα ο σχεδιασμός της Μεσογειακής Ενωσης που απεκάλυψε το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”.

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε Δημοψήφισμα και οι οξυδερκείς ψηφοφόροι θα επιλέξουν την έξοδο από το ευρώ. Φυσικά θα εξακολουθήσει να υπάρχει το χρέος και τα μνημόνια με κάποια διαφοροποιημένη μορφή αλλά η κυβέρνηση θα έχει την ευχέρεια να διαμορφώνει από μόνη της την οικονομική πολιτική.

Αυτός είναι ο σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν του βγει ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα εδραιώσουν την κυριαρχία τους έχοντας διαμορφώσει και ένα σύστημα με φιλικά ΜΜΕ προς την κυβέρνηση-όπως και οι προηγούμενοι. Μπροστά σ΄αυτή την προοπτική έχουν ενεργοποιηθεί να αντανακλαστικά επιβίωσης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ανησυχούν ότι μπορεί να μείνουν εκτός παιγνιδιού και για 2η τετραετία. Ετσι το βιβλίο του Γκαλμπρέιθ για το “πραξικόπημα” που ετοίμαζε με τον Βαρουφάκη είναι βούτυρο στο ψωμί της αντιπολίτευσης ενώ οι δημοσιογράφοι επαναφέρουν με αναλύσεις τους το κλίμα της εποχής:

O Πάσχος Μανδραβέλης θα γράψει στην Καθημερινή:

Όλοι νομίζαμε ότι η περυσινή δήλωση κ. Πάνου Καμμένου ότι «Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό» (2.7.2015) -φράση που ειπώθηκε ενώπιον του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και ο οποίος δεν αντέδρασε- ήταν μια από τος μεγαλόστομες ανοησίες που κατά καιρούς εκτοξεύει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας χωρίς να σκέφτεται. Όπως αποδεικνύεται όμως από την αφήγηση του κ. Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ στο βιβλίο του «Καλώς όρισες στη μαρτυρική αρένα» (εκδ. Πατάκη), υπήρχε πραξικόπημα κατά της ελληνικής Δημοκρατίας εν εξελίξει. Σύμφωνα με το σχέδιο, που εκπονήθηκε κρυφίως κατ’ εντολήν του πρώην υπουργού Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη, και προδημοσίευσε η «Καθημερινή» (5.7.2016) «Κατά τη διαδικασία μετάβασης στο νέο νόμισμα, υπεύθυνοι για τη δημόσια τάξη, την ασφάλεια και τις προμήθειες θα ήταν οι υπουργοί Άμυνας και Εσωτερικών. Θα ήταν αναγκαίο να υπάρξει έλεγχος και εξοικονόμηση στις προμήθειες καυσίμων, γράφει ο Γκάλμπρεϊθ, ενώ οι υπάλληλοι που στελεχώνουν σημαντικούς δημόσιους οργανισμούς (σχολεία, νοσοκομεία, αστυνομία), θα έπρεπε να επιστρατευθούν».

H ιδέα ότι ο στρατός του Καμμένου θα έπιανε με τις πυτζάμες τους εγχώριους νταβατζήδες θα μπορούσε να είναι η αγαπημένη “φαντασίωση” των συριζαίων της πλατείας αλλά σύμφωνα με το περιβάλλον του υπ. Εθνικής Αμυνας δεν χρειάζεται να συλληφθεί κανείς νταβατζής  από στρατιώτες που θα του βάλουν το (ρωσικό κατά προτίμηση) όπλο στον κρόταφο.

Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι-σύμφωνα με τον υπ. Αμυνας που πρωτοστάτησε στις αποκαλύψεις της υπόθεσης του KEEΛΠΝΟ-να κατασχεθούν τα περιουσιακά τους στοιχεία για τα θαλασσοδάνεια που έχουν βγάλει στο εξωτερικό, να κοπεί ο ομφάλιος λώρος του δημοσίου χρήμματος και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη για τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται. Ακόμη κι έτσι οι ενέργειες σ΄αυτή την κατεύθυνση προκαλούν ήδη τεκτονικές αντιδράσεις με αποτέλεσμα τα αντίπαλα στρατόπεδα να είναι αποφασισμένα για μια σύγκρουση χωρίς όρια…
Δημοσίευση: Ιουλίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κυβέρνηση για πάντα - Τσίπρας Καμμένος βρήκαν τρόπο να μονιμοποιηθούν στην εξουσία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator