ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - Λουις Ενρίκε στην ΕΡΤ ο Λάμπης

0Μετά την δέσμευση Κατρούγκαλου ότι δεν θα απολυθεί κανείς δημόσιος υπάλληλος

Oι εξουσιαστές του ΣΥΡΙΖΑ κοιμούνται και ξυπνάνε με το μυαλό τους στο Δημόσιο. Πως θα διαφυλάξουν την ιερή αγελάδα του Δημοσίου. Ειδικά αυτός ο μαντηλάκιας ο Κατρούγκαλος.

-Καμία απόλυση δεν πρόκειται να γίνει στο Δημόσιο…

διαβεβαίωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Εργασίας.

Και ολοκλήρωσε το επιχειρημά του με το εξής σκεπτικό:

«Δεν πρόκειται να απολύσουμε κανέναν από το Δημόσιο, για τον απλό λόγο ότι σήμερα έχουμε λιγότερους δημοσίους υπαλλήλους κατά το 1/3, σε σχέση με το 2010. Το 2010 ήμασταν στον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Εάν απολύαμε σήμερα δημοσίους υπαλλήλους, θα σήμαινε ότι θα είχαμε ακόμα λιγότερες νοσοκόμες… Αυτή τη στιγμή, δεν περισσεύει κανείς στο Δημόσιο. Έχουμε τεράστιες ελλείψεις παντού», είπε ο υπουργός μιλώντας στον Αθήνα 984.

Πολύ σωστά κε Κατρούγκαλε, που γίνατε υπουργός χάρη στην οξυδέρκεια του λαού που σας ψήφισε.

Γιατί να απολύσετε για παράδειγμα κηφήνες υπαλλήλους της ΕΡΤ; Οι αντίστοιχους κηφήνες της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ και όλως των δημοσίων οργανισμών στους οποίους δεν έχει γίνει ούτε απογραφή, ούτε αξιολόγηση.

Την πλάκα του θα έχει πάθει με την ΕΡΤ ο Λάμπης Ταγματάρχης. Πιο τυχερός θα αισθάνεται από τον προπονητή της Μπάρτσα Λουίς Ενρίκε. Ο άνθρωπος διαθέτει τόσο βάθος πάγκου από κηφήνες σε όλες τις θέσεις ώστε δεν αγχώνεται. Αλλωστε η ΕΡΤ σε λίγο δεν θάχει αντίπαλο μια και θα κλείσουν όλα τα υπόλοιπα κανάλια.

Αλήθεια τι απέγινε με εκείνη την έρμη την αξιολόγηση στην ΕΡΤ. Ο υπουργός Επικρατείας είχε υποσχεθεί ότι από την ΕΡΤ θα ξεκινήσει η αξιολόγηση.

Θα γίνει τέτοια αξιολόγηση που όμοιά της δεν θα υπάρχει στον πλανήτη. Μόνο να μην καούμε στο ζέσταμα.

Ακούνε που λέτε οι 2 εκατομμύρια Ελληνες άνεργοι του ιδιωτικού τομέα τον Κατρούγκαλο που λέει ότι δεν θα απολυθεί κανείς δημόσιος υπάλληλος και αγαλιάζει η ψυχή τους.

Πόσο ξεφτίλα κράτος…

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 26, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - Λουις Ενρίκε στην ΕΡΤ ο Λάμπης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator