Πρώτη φορά... ελεύθεροι και οι έμποροι ναρκωτικών

0



H πολυαναμενόμενη απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor One, βγήκε. Σε αντίθεση με την πρόταση – καταπέλτη του εισαγγελέα που ζητούσε ακόμη και ισόβια, οι δικαστές έριξαν στα μαλακά τους κατηγορούμενους. Κανείς δεν καταδικάστηκε ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου.

Ένοχος μόνο για απλή συνέργεια στην μεταφορά ναρκωτικών κρίθηκε ο βασικός κατηγορούμενος Αιμίλιος Κοτσώνης πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δικαστικών κύκλων η ποινή που θα του επιβληθεί θα είναι κάτω από 20 χρόνια.

Άλλα 5 άτομα, δυο Έλληνες, οι Μάκης Γιαννουσάκης και Γιώργος Μπουρδούβαλης καθώς και τρεις Τούρκοι καταδικάστηκαν ως απλά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ενώ ο ιδιοκτήτης του πλοίου καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος αθωώθηκαν.

Έχουμε δηλαδή το εξής γεγονός. Το... παπόρι από την Περσία πιάστηκε στην Ελλάδα με πάνω από 2 τόνους ηρωίνης η οποία θα έμπαινε στα σπίτια των Ελλήνων και των Ευρωπαίων πολιτών. Η ιστορία λέει ότι επειδή έκλεισαν για κάποιο χρονικό διάστημα οι δίοδοι των ναρκέμπορων από το Κόσοβο και την Αλβανία, κάποιοι ναύλωσαν πλοία για να μεταφέρουν ναρκωτικά από το Αφγανιστάν και όχι μόνο. Ένα μόνο από αυτά γιατί ήταν πολλά περισσότερα, το Noor One, πιάστηκε από την DEA, σε συνεργασία δηλαδή των Αμερικανών με τις ελληνικές αρχές γιατί προφανώς κάποιοι δεν μπορούσαν να αντέξουν νέους εμπόρους ναρκωτικών που είχαν μπει στην πιάτσα.

Αυτό το πλοίο λοιπόν πιάστηκε με την τεράστια ποσότητα, έγινε χαμός. Συνελήφθησαν τόσοι άνθρωποι, κάποιοι από αυτούς μυστηριωδώς πέθαναν ή τους σκότωσαν κι έρχεται η απόφαση η οποία τι λέει; Λέει ότι δεν μπορεί να βρει ποιος ήταν ο εγκέφαλος της εγκληματικής αυτής οργάνωσης. Δε λέει καν ότι ήταν ο Αιμίλιος Κοτσώνης ή κάποιος άλλος. Όλοι όσοι καταδικάζονται τώρα είναι γιατί απλά συνήργησαν στη μεταφορά των ναρκωτικών. Ποιος το ναύλωσε αυτό το πλοίο, ποιος έδινε εντολές, τι ακριβώς συνέβη όταν υπήρξαν οι πρώτες συλλήψεις, πώς πέθαναν βασικοί μάρτυρες, πώς απειλήθηκαν δικαστές, όλα στο σκοτάδι. Μόνο απλή συνέργεια. Κανείς μεγαλόσχημος στη φυλακή, παρά μόνο τα όργανα, οι μικροντίλερ. Κι αυτό είναι δικαιοσύνη. Δηλαδή αν πουλήσεις 2 γραμμάρια ναρκωτικά μπορεί να πας ισόβια. Αυτοί που θα πωλούσαν 2 τόνους και θα έβγαζαν εκατομμύρια τη βγάζουν καθαρή;

Συγχαρητήρια στην ελληνική δικαιοσύνη και σε όσους αφήνουν κάποιους να απειλούν και να εκβιάζουν δικαστές προκειμένου να πετυχαίνουν τις αποφάσεις που θέλουν. Αυτά βλέπει ο κόσμος και τρελαίνεται.

Αφήστε τους ναρκέμπορους και τους μπράβους της νύχτας να κυκλοφορούν ελεύθεροι, να ασχολούνται με τον αθλητισμό και τις επιχειρήσεις, να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρώτη φορά... ελεύθεροι και οι έμποροι ναρκωτικών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator