Πόσα θες να μας τρελάνεις Μαρία;;;

0
Από μια πρώτη ματιά φαίνεται εντυπωσιακό και βαθιά ανθρωπιστικό.
Όταν όμως κανείς ρίξει μια ματιά στις προϋποθέσεις , αντιλαμβάνεται ότι αφορά μια χούφτα ανθρώπων που είναι μια βαθμίδα κάτω από την κατηγορία «δεν έχω στον Ήλιο μοίρα» . 
Ο λόγος για 360 € που αφορά αυτούς τους ανθρώπους, που αν έχουν επιβιώσει από τις κακουχίες μέχρι τα 67τους χρόνια , θα πρέπει αν είναι παντρεμένοι να χωρίσουν στην περίπτωση που η σύζυγος λαμβάνει σύνταξη ή έχει έστω μια μικρή περιουσία . 
Προτείνω να αρχίσουμε όλοι το ψάξιμο για να βρεθεί ο τυχερός που κερδίζει το επίδομα . Παράλληλα δε, τα ΜΜΕ οφείλουν να το διαδώσουν επειδή αυτοί που το δικαιούνται μπορεί και να μην τα καταφέρουν να το μάθουν όσο ζουν επειδή μπορεί να είναι clossar (Περιφερείας Αθηνών & Προαστίων) ή να βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς ηλεκτρικό.

Δημοσίευση: Ιουλίου 06, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πόσα θες να μας τρελάνεις Μαρία;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator