Στο Κολοσσαίο των Μπανιστιρτζήδων της Ζωής των Αλλων τα Ονόματα όσων χρωστάνε στο Δημόσιο

0Δες το όνομα του γείτονά σου και ξέχνα τη φτώχια σου

Την ώρα που η κυβέρνηση προχωρά σε ευνοικές ρυθμίσεις των δανείων που έχουν λάβει οι δημόσιοι υπάλληλοι ψηφοφόροι της πετάει στο Κολοσσαίο των Μπανιστιρτζήδων της ζωής των άλλων όσους πολίτες χρωστάνε για πάνω από ένα χρόνο στο Δημόσιο.

Ετσι μείωση επιτοκίων, «πάγωμα» πληρωμών για το 30% των οφειλετών και επιβράβευση επιστροφής τόκων για πάνω από τους μίσους περιλαμβάνονται μεταξύ των αποφάσεων του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής για τους 145.000 δημόσιους υπάλληλους που έχουν λάβει στεγαστικά και επισκευαστικά δάνεια από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Κι ενώ χαιδεύουν το πελατειακό κράτος ξεμπροστιάζουν τα φυσικά πρόσωπα που χρωστάνε στο Δημόσιο.

Δημοσίευση: Ιουλίου 09, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο Κολοσσαίο των Μπανιστιρτζήδων της Ζωής των Αλλων τα Ονόματα όσων χρωστάνε στο Δημόσιο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator