ΤΟ ΚΩΣΤΑΛΕΞΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

0


Νομιμοποιείται η πολιτική των κλειστών συνόρων στην Ευρώπη, γράφει στο πρωτοσέλιδό της η συριζοκρατούμενη «Εφημερίδα των Συντακτών». Δεν είναι μια ηλιθιότητα που πέταξε κάποιος σε ένα καφενείο. Είναι ο κεντρικός τίτλος μιας εφημερίδας με εκατοντάδες ανθρώπους που γράφουν εκεί και συζητούν, προτείνουν και αντιπροτείνουν τίτλους και πρωτοσέλιδα.

Στο «μυαλό» όλων αυτών των ηλιθίων ο έλεγχος των συνόρων (διότι κλειστά σύνορα δεν έχει ούτε η Βόρεια Κορέα) είναι μια αφύσικη κατάσταση την οποία αισθάνονται την ανάγκη να στηλιτεύσουν με πρωτοσέλιδα. Στη χώρα που φαντάζονται όλοι αυτοί οι ηλίθιοι, τα σύνορα είναι ανοιχτά δηλαδή ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ. Δηλαδή η χώρα στην οποία θα ήθελαν να ζουν όλοι αυτοί οι ηλίθιοι στην ουσία δεν υφίσταται, διότι δεν υπάρχει χώρα χωρίς σύνορα.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της κομμουνιστικής «Παιδείας». Σαν την έρμη την Ελένη στο Κωσταλέξι, το να καταντήσεις να «σκέφτεσαι» έτσι είναι αποτέλεσμα δύο παραγόντων. Πρώτον, μιας αρχικής νοητικής υστέρησης. (Και μόνο το να πιστεύεις ότι μπορεί να λειτουργήσει μια οικονομία όταν το σύστημα εργασίας και αμοιβών διέπεται από τον μαρξιστικό κανόνα: «από τον καθέναν ανάλογα με τις δυνατότητές του στον καθέναν ανάλογα με τις ανάγκες του» ισοδυναμεί με διάγνωση εγκεφαλικής βλάβης.) Δεύτερον, του αποκλεισμού από την πραγματική ζωή, που ισοδυναμεί με αλυσόδεμα στο υπόγειο. Διότι όταν διαβάζεις ηλίθιους, συναναστρέφεσαι με ηλίθους, συζητάς με ηλίθιους και συνεργάζεσαι με ηλίθιους, αποκτάς επιπλέον και την ακλόνητη βεβαιότητα που έχει κάθε ηλίθιος για όσα πρεσβεύει.

Επιμένω να χρησιμοποιώ επίθετα που μπορεί να ενοχλούν κάποιους, μέχρι να κατανοήσει και ο τελευταίος σκεπτόμενος Έλληνας ότι το πρόβλημα της καθ’ ημάς αριστεράς δεν είναι πολιτικό. Είναι διανοητικό. Είναι ο συνδυασμός χαμηλής νοημοσύνης και ισόβιου εγκλεισμού στο μαρξιστικό υπόγειο που τους μετέτρεψε όλους σε βαρειές κλινικές περιπτώσεις νοητικής υστέρησης. Έχουμε «κυβέρνηση» ηλιθίων, «δημοσιογραφία» ηλιθίων, «τέχνη» ηλιθίων, «διανόηση» ηλιθίων.

Πρέπει να τελειώνουμε με δαύτους. Παρατράβηξε.

Δημοσίευση: Ιουλίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΚΩΣΤΑΛΕΞΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator