Από τη μουσική βραδιά του Κέντρου Νεολαίας και Πολιτισμού Δήμου Βέλου – Βόχας

0








Με τη μουσική βραδιά από το τμήμα κιθάρας, πιάνου, μπουζουκιού και μουσικής προπαιδείας του Κέντρου Νεολαίας και Πολιτισμού Δήμου Βέλου – Βόχας, έκλεισαν την περασμένη Δευτέρα (11/7) οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε φέτος το καλοκαίρι το Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΝΕΛΙΞΗ» του Δήμου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο που στεγάζει το Κέντρου Νεολαίας και Πολιτισμού, στις Κρήνες. Το Ν.Π. «ΑΝΕΛΙΞΗ» ολοκλήρωσε τα έργα διαμόρφωσης και βελτίωσης του παλιού Δημοτικού Σχολείου της τοπικής κοινότητας, μαζί με τις τουαλέτες και τον περιβάλλοντα χώρα. Παρέδωσε έτσι στην τοπική κοινωνία του Δήμου Βέλου – Βόχας έναν χώρο όπου εκεί τα παιδιά μαθαίνουν μουσικά όργανα, χορούς, εικαστικά και Η/Υ.

Ήταν μια βραδιά όπου τα παιδιά έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν, μαζί με τους δασκάλους τους, κυρίως για τους γονείς που παραβρέθηκαν στο χώρο του Κέντρου Νεολαίας και Πολιτισμού και καταχειροκρότησαν την εκδήλωσή τους. Δόθηκε έτσι η δυνατότητα στα παιδιά να παρουσιάσουν τις μουσικές τους γνώσεις, αλλά και να αποκτήσουν εμπειρία παίζοντας μπροστά σε κοινό.

Ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή σε αυτές τις δραστηριότητες που προσφέρει το Κέντρο Νεολαίας και Πολιτισμού, ενώ μίλησε για το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει στο σημείο αυτό των Κρηνών το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου «ΑΝΕΛΙΞΗ».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΝΕΛΙΞΗ» Ανδρέας Σιάχος αναφέρθηκε στο έργο που γίνεται από το Κέντρο Νεολαίας και Πολιτισμού, καθώς σήμερα στα τμήματά του έχουν εγγραφεί σχεδόν 300 παιδιά και θα αυξηθούν από την νέα σαιζόν. Οι εγγραφές στα τμήματα μουσικών οργάνων, παραδοσιακών χορών, λάτιν, μπαλέτου κ.α., στα εικαστικά και στο τμήμα Η/Υ ξεκινούν τον Σεπτέμβριο και τα μαθήματα τον Οκτώβριο. Τα τμήματα φυσικά και είναι ανοιχτά σε παιδιά και άλλων Δήμων που επιθυμούν να μάθουν την τέχνη της μουσικής ή του χορού ή των εικαστικών, καθώς και την χρήση και λειτουργία των υπολογιστών.

Ο κ. Σιάχος τόνισε πως οι αλλαγές στον χώρο του Κέντρου έγιναν όπως τις υποσχέθηκε η Δημοτική Αρχή, ενώ τα έργα θα συνεχιστούν καθώς θα κατασκευαστεί παιδική χαρά και χώρος για την άθληση παιδιών.

Τέλος, ο κ. Σιάχος επαίνεσε το σημαντικό έργο που επιτελούν όλοι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου και τις εκδηλώσεις τους σε όλους τους τομείς.

Εκδηλώσεις σπουδαίες που δίνουν την δυνατότητα στους δημότες να απολαύσουν ξεχωριστές στιγμές κυρίως το καλοκαίρι.
Δημοσίευση: Ιουλίου 14, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από τη μουσική βραδιά του Κέντρου Νεολαίας και Πολιτισμού Δήμου Βέλου – Βόχας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator