«Ακομβίωτε στρατάρχη», πήραν φωτιά τα μπατζάκια μας!

0



Το είδαμε κι αυτό στη χώρα της αναρχίας και του «κάνω ό,τι γουστάρω».

Ομάδα αναρχικών με την ονομασία Συμβούλιο Αναρχικής Δράσης «Γράκχος Μπαμπέφ» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στρατιωτικού τζιπ σε εγκατάσταση του στρατού στου Γουδή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε ανάρτησή τους στο Indymedia, εισέβαλαν στη στρατιωτική εγκατάσταση το Σάββατο 25/6, κοντά στο σημείο που είχε εκτελεστεί ο Νίκος Μπελογιάννης, και έκαψαν ένα στρατιωτικό τζιπ.

Και τονίζουν μεταξύ άλλων:

«Η εμπρηστική επίθεση που πραγματοποιήσαμε ήταν μια πράξη αντίστασης στην ένοπλη εξουσία και τον εθνικισμό του ελληνικού κράτους.

Ο πόλεμος ενάντια στο μιλιταρισμό είναι ταξικός πόλεμος ενάντια στον ίδιο το καπιταλισμό. Για να ανατρέψουμε το κόσμο της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης, πρέπει να γκρεμίσουμε τους κρατικούς και τους ιδιωτικούς στρατούς, που είναι η αιχμή της ταξικής κυριαρχίας και του ιμπεριαλιστικού πολέμου.

Ο ελληνικός στρατός ως κρίκος της ιμπεριαλιστικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ, υπάρχει για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ντόπιου και υπερεθνικού κεφαλαίου».

Αυτά κι άλλα πολλά γράφουν τα «συντρόφια» που όταν δεν καίνε τζιπ του στρατού βάζουν φωτιά σε λεωφορεία και τρόλεϊ, καταστρέφουν το κέντρο της Αθήνας, διαλύουν τα μαγαζιά μεροκαματιάρηδων κι άμα λάχει σκοτώνουν και κανέναν... ταξικό εχθρό, εργαζόμενο στις....καπιταλιστικές τράπεζες.

Βεβαίως η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτε για να τσακίσει τα κ....αιδα. Τα αφήνει να καταστρέφουν μόνο και μόνο για να τα έχει καλά μαζί τους. Δεν είναι ώρα να τα βάλουν οι αναρχικοί με τον ΣΥΡΙΖΑ και να καίνε την Αθήνα κάθε τρεις και λίγο. Έτσι τους αφήνουν να ξεσπάνε σε κανένα λεωφορείο ή κάδο. Όμως, το να μπουκάρουν σε στρατιωτική εγκατάσταση και να καίνε στρατιωτικά οχήματα, αυτό πάει πολύ. Όχι μόνο γιατί είναι ευθεία επίθεση στον ελληνικό στρατό που είναι εκεί για να αισθάνονται ασφαλείς και να καίνε ανενόχλητα αυτά τα ηλίθια παιδάκια, αλλά και γιατί θα... στεναχωρήσουν έτσι τον «ακομβίωτο στρατάρχη» και μπορεί να απειλήσει πάλι να ρίξει την κυβέρνηση. Την οποία έχει ρίξει τρεις τέσσερις φορές μέχρι τώρα.

Η λέξη ντροπή είναι το ελάχιστο, αλλά σιγά μην ιδρώσει το αυτί κανενός. Σιγά μην ασχοληθεί ο Τσίπρας, ο Κουρουμπλής ή ο Τόσκας με την κατάλυση της δημοκρατίας. Τώρα ασχολούνται με την ψήφο στα 17, έτσι για να πηγαίνουν οι... επαναστατημένοι νέοι από τα Βόρεια προάστια για να καίνε τα τζιπ. Τρομάρα τους.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Ακομβίωτε στρατάρχη», πήραν φωτιά τα μπατζάκια μας!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator