Προανήγγειλε Νέο Δημοψήφισμα!

0Στην επέτειο του 1 χρόνου από τη διενέργεια του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου

Προαναγγελλία νέου δημοψηφίσματος από την Αλέξη Τσίπρα στην επέτειο του 1 χρόνου από τη διενέργεια του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015. Οπως όλα δείχνουν οι Τσίπρας-Καμμένος είναι έτοιμοι για την Τελική Λύση, αυτή της διεξαγωγής Δημοψηφίσματος για έξοδο από την Ε.Ε. και την ζώνη του Ευρώ. Μάλιστα στο Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθούν σχεδόν με ενθουσιασμό την άυξηση των ποσοστών όσων είναι υπέρ της εξόδου από το Ευρώ.

Ηδη το Μέγαρο Μαξίμου αναζητεί ημερομηνία εντός του Φθινοπώρου για τον ορισμό του Δημοψηφίσματος.

«Το ΟΧΙ του λαού μας, κορυφαία πράξη αντίστασης στο ευρωιερατείο της λιτότητας, αλλά και στο κατεστημένο που σχεδίαζε το πνιγμό της χώραςπροκειμένου να επιστρέψει», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας μέσω Twitter, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη διενέργεια του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει στις αναρτήσεις του ότι «ένα χρόνο μετά, συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Παλεύουμε να ξαναστήσουμε την Ελλάδα στα πόδια της, με τις λιγότερες δυνατές πληγές» και ότι «ανοίγουμε το δρόμο σε μεγάλες θεσμικές τομές για την Ελλάδα του 2021. Δίκαιη ανάπτυξη, δημοκρατία, δικαιοσύνη, προκοπή».

Αναλυτικά οι σχετικές αναρτήσεις του κ. Τσίπρα στο Twitter:

– «Το ΟΧΙ του λαού μας, κορυφαία πράξη αντίστασης στο ευρωιερατείο της λιτότητας»

– «αλλά και στο κατεστημένο που σχεδίαζε το πνιγμό της χώρας προκειμένου να επιστρέψει.»

– «Ένα χρόνο μετά, συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Παλεύουμε να ξαναστήσουμε την Ελλάδα στα πόδια της, με τις λιγότερες δυνατές πληγές.»

– «Και ανοίγουμε το δρόμο σε μεγάλες θεσμικές τομές για την Ελλάδα του 2021. Δίκαιη ανάπτυξη, δημοκρατία, δικαιοσύνη, προκοπή.»


Prime Minister of Greece Alexis Tsipras visits Beijing ,China, on July 2, 2016. / Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο,Κίνα, στίς 2 Ιουλίου 2016.

Δημοσίευση: Ιουλίου 06, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προανήγγειλε Νέο Δημοψήφισμα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator