Σε επαγρύπνηση και η ΕΛ.ΑΣ. μετά τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας

0



Έκτακτη μεγάλη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και τους επιτελείς, αλλά και τους διοικητές όλων των νευραλγικών υπηρεσιών Ασφαλείας της χώρας, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Η σύσκεψη αυτή έγινε σε παράλληλη συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και βεβαίως, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από την ΕΥΠ.

Με ψυχραιμία εξετάστηκανι όλοι οι επιχειρησιακοί σχεδιασμοί που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η ΕΛ.ΑΣ. και ειδικά οι νευραλγικές της Υπηρεσίες έχουν τεθεί σε επιφυλακή, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην Τουρκία, με προτεραιότητα στις δυνάμεις της παραμεθορίου και την συνεχή επαγρύπνηση ειδικά σε αυτές τις περιοχές. Προφανώς, μέτρα λαμβάνονται και σε κάθε ευαίσθητο χώρο, πρεσβείες κλπ.

Οι επιτελείς τονίζουν βεβαίως ότι οι συσκέψεις αυτές δεν πρέπει να προκαλούν νευρικότητα, αλλά είναι λογικό και απαραίτητο να γίνονται για παν ενδεχόμενο.
Δημοσίευση: Ιουλίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε επαγρύπνηση και η ΕΛ.ΑΣ. μετά τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator