Στο τελικό του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος ο Αντώνης Μέρλος

0Την Πέμπτη 14/7 ο πρωταθλητής του Ύψους του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου Αντώνης Μέρλος αγωνίσθηκε με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδος στο προκριματικό αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων που διεξάγεται στη Τιφλίδα της Γεωργίας. Ο πρωταθλητής του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου προκρίθηκε στον τελικό του Ύψους Παίδων με επίδοση 2.08μ και ήδη είναι στους 12 καλύτερους αθλητές της Ευρώπης. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό αλλά ο Αντώνης θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για ακόμη μια φορά μιας και έχει την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη με 2.16μ. Όλος ο Ποσειδώνας συγχαίρει τον πρωταθλητή μας και τον προπονητή μας Γιάννη Δαμβουνέλη και ευχόμαστε για τον τελικό, Καλή επιτυχία!

Επίσης την Κυριακή, πάλι μια πρωταθλήτρια του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, η Κατερίνα Βαν Ντε Σάντε αγωνίζεται στη Σφαιροβολία ,στο 16ο Παγκόσμια Μαθητικό Πρωτάθλημα στη Τραπεζούντα της Τουρκίας και έχει τη τέταρτη επίδοση από τις συμμετέχουσες με 14.95μ.

Καλή Επιτυχία στα παιδιά του Ποσειδώνα…!!!

Δημοσίευση: Ιουλίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο τελικό του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος ο Αντώνης Μέρλος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator