Εμπλέκουν σε ξέπλυμα χρήματος διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή

0



Σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλέκουν σε ξέπλυμα χρήματος διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή, του οποίου συγγενής συνελήφθη στην Λάρισα στο πλαίσιο της επιχείρησης κατά του παράνομου στοιχηματισμού!

Στα χέρια των αρχών και ένας εκ των «εγκεφάλων».

Την Παρασκευή το SDNA αποκάλυψε την μεγάλη επιχείριση της ΕΛ. ΑΣ στην Λάρισα κατά του παράνομου στοιχηματισμού και νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες εμπλέκουν στην υπόθεση (και) διεθνή πασίγνωστο Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην θεσσαλική πόλη οδήγησε στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων, τα οποία ήταν υπεύθυνοι σε πρακτορεία στοιχημάτων, εκ των οποίων ένα ανήκει σε εν ενεργεία διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή!
Συγγενής του ποδοσφαιριστή διαχειριζόταν το πρακτορείο και έπεσε στα χέρια των αρχών αντιμετωπίζοντας, μεταξύ άλλων, κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος!
Μία κατηγορία που προκύπτει από την «γνωστή» μέθοδο που χρησιμοποιηθούν οι επιτήδειοι, οι οποίοι αγοράζουν «κερδισμένα» δελτία για να δικαιολογήσουν τα (μεγάλα) έσοδά τους από τον παράνομο στοιχηματισμό.
Ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί να καταθέσει στις αρχές, δεδομένου ότι το πρακτορείο του ανήκει και δεν πρέπει να αποκλείεται καμία εξέλιξη.
Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εμπλέκουν σε ξέπλυμα χρήματος διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator